SinemSK Kızlar söğüş aşeriyorummm gebelikte yeniliyormu yoldayım eşimlee lütfen cevap verirseniz sevinirim acilll
Handemhmt SinemSK benim doktorum sakatat türü şeyler bakteri ürettiği için yasak demişti ben tüketmiyorum ama üste çıksın yazan olur belki
Femay SinemSK ya bence nefsi doyuracak şekilde tadımlık yenebilir sonuçta canınız çekmiş yemeseniz daha kötü olur 🌺
TugceOrak SinemSK yemesen çok daha iyi aslında canım. Sakatatlar bakteri açısından çok riskli, bu direk bebeğini kötü etkiler. Yememen lazım aslında
Tugcev Neferut vejetaryen değilim fakat benimde gözümde soğan söğüş canlandı, diyorum neden yenmesin 😂
SinemSK Mejsa dükkan başında yenir mi yenmez mi diye emin olmak için bekliyoruz eşimle yorumlara çok güldük 😂😂😂😂 galiba yiyemicem
Neferut Tugcev soğan, domates tüm söğüşler canlandı gözümde ilk yorumda sakatat yasak at diyince arkadaş araştırdım da et olduğunu gördüm 😅😅 şu derece bilgili olacaksın
TugceOrak Femay valla ben şahsen böyle bir risk almazdım, alınması mantıklı da durmuyor ☺️ Allah korusun nefsi yüzünden bebeğe zarar gelebilir 🥹
Femay TugceOrak ya ben normalde hiç yemem zaten ama çok seveni var işte. Aynı şekilde benimde çok sevdiğim bir yemek bana yasak olsa ve canım çok çekse tadımlık yerdim sanırım 😋