Tahamm Kızlar 36 . Haftamdayım bugün nstde sancım çikti ama ben hissetmiyorum yatış verdi kabul etmedm alttan muayene etti bir parmak ucu kadar açıklığın var dedi doktor kanamam olmadı ama hafif altımda ağrılar var yaşayan varmı doğum yakın mı sizce
Eldgrn Tahamm Yani sanciniz çıkmış ve hissetmiyorsunuz doktorunuzu dinleseydiniz keşke en azından kontrol altında olurdunuz.
HaticeTekin Tahamm Canim sen yinede iyisin ben 28 haftadan beri karnım ağrıyor ve rahimda aniden batma oluyor diyere 2 kere yatış istedi ben kabul etmedim son 31 haftalıkken bı ağrı oldu korktum yatış istedim hem altdan ustrasyon ile bakıldı hemde çatı muanesi yapıldı 2 kere acı hissetmedim ama korktum bişey olucak diye tedbir amaçlı bakılan bişey bu şuan ben 33+3 hafta hamileyim
melike1-2 @Tahamm açıklığın varsa ve nst de sancı çıkıyorsa doğum yakındır canım yatışı kabul etseydin keşke evet o esnada kendini sıktıysan biraz acıması normal
HaticeTekin HaticeTekin ama tabikide altdan iğne batma haylen devam ediyo rabbim herkese sağlıklı sıhhatli doğum yapmayı nasip etsin
melike1-2 @Tahamm bazı ebeler öyle yapıyorlar görevini iyi yapanları tenzih ediyorum ama devlette muamele kötü oluyor genelde.
-rzrnmrt47 Tahamm ay bende öyle olmuştum ilk açıklık kontrolü yapıldığında eve geldiğimde hüngür hüngür ağlamıştım
Tahamm -rzrnmrt47 ben hastaneden çıkar çıkmaz ağladım çok korkuyorum diye eşimde yazık doğuruyorum sanmış çok korktu🤣
Aybarssmom_ 36+1de normal kontrole diye gittiğimde benim de sancılarım çıkmıştı 1 cm de açıklığım vardı ben de hissetmiyordum sancılarımı. Doktorum prematüre bebek sayılmasın diye sancıları durdurmak için iğne ve serum yazdı işe yaramazsa diye her ihtimale karşı bir doz da ciğer geliştirici iğne uyguladılar. 37+1 de doğumum gerçekleşti
Deniz4848 Beni de her seferinde alttan muayene ediyorlardı hiç hissetmedim bile Neden yatışı kabul etmediniz serum, ilaç veriyorlar ellerinden geleni yapıyorlar benim bebeğim o sayede haftalarca daha dayandı içeride