Fnur14 Merhaba kızlar 1 haftadır uyutmayan ve geçmeden öksürüğüm var. Alerjik rahatsızlığım var allerset kullanmaya başladım ama hiç faydası olmadı. Günlük 2 saatlik uykuyla duruyorum başımı yastığa koyduğum gibi öksürükten geberiyorum. Kuru, boğazı perişan eden öksürük için tavsiye edeceğiniz bitkisel çözümler var mı? Yada etkisini gördüğünüz bir ilaç sprey
mlkkk Fnur14 bende de hem kuru öksürük var hemde gece ciğerim sökülür gibi öksürüyordum hamileliğimden beri süte çay kaşığı ucuyla zencefil ekleyip ısıyıyorum sonra bal ekleyip içiyorum özellikle gece yatmadan önce yapıyorum gerçekten çok çok faydasını gördüm ben artık biraz hasta olacak gibi olayım hemen yapıyorum gün içinde sıcak bişey içmek istediğimde de tekrar ediyorum hiç bişeyim kalmıyor size de şifa olur inşallah
[silindi] Fnur14 evet canım, ilk aylarda inanılmaz öksürük krizleri yaşadım öksürğüm için vermişti. Suya katıp içtim tadı iğrenç ama cidden çok iyi gelmişti
MinikBrokoli Yanına ılık su al öksürecek gibi olacakken iç en doğalı bol bol su, kaşıkla bal pekmez ye, içine sarımsak rendelersen yine fayda eder, birde yediğin her şey ılık olsun ((ben domatesi bile sıcak suda bekletip öyle kahvaltıya doğruyorum))