Nhlard Merhabalarr, Kocaeli güncel hastane muayene, doğum ücretleri yeni bilgi alanlar paylaşabilirmi🙏🏻😊
Ozgetoramandemir İzmit konak hastanesi sezeryan doğuma 28 bin fiyat verdiler 10 ocağa kadar geçerliymiş bu fiyat
Betul-97 Nhlard Sürekli değişiyorlar ben gidiyordum Temmuzun sonuna kadar doğum olursa 20 bin ağustosta doğum yaparsan 30 bin demişlerdi bende Şehir hastanesinde doğum yaptım 😅😅
Nhlard Betul-97 şehir hastanesinde iyi insana çok az denk geldim ben takiplerimi orda yapıyorum belli süreye kadar bu ikinci gebeliğim ilkinde 29haftaya kadar şehirde takip ettim sonda cihana geçtim orda doğum yaptım, şehir hastanesindekiler cellat geliyor nedense korkuyorum ordan
Figen1-2 Betul-97 Bende cihan hst gidiyorum ama şehir hastanesine de gitmeyi düşünüyorum. Özelde fiyat pahalı , devlette de bi tedirginim korkuyorum yani ama devlet özelden daha güvenilir geliyor. İlk gebeliğim olunca 🥲
Betul-97 Figen1-2 Benimde ilk gebeliğimdi bu arada doğumum gayet iyiydi bütün süreç bir tanıdık Cihanda normal doğum yapmış benden 10 gün sonra öyle kötü geçmiş ki kıza hala kan takviyesi yapılıyormuş bir başka tanıdıkta Akademi de normal doğum yapmış kanaması çok olmuş bir gün baya deli gibi kanaması olunca ambulansla Şehir hastanesine götürmüşler içinde parça kalmış öyle duydumm
Figen1-2 Betul-97 Yaa üzüldüm cidden ya . Allah yardım etsin. Doğum zaten başlı başına gerçekten zor bir şey. Rabbim kolaylığını versin inşallah ama bu tarz şeylerle karşılaşınca da insan yani bi sorguluyor
Betul-97 Nhlard Her doktor iyi değil Pınar hanım ve Emine Bihter hanımı çok beğendim hep onlara gittim
Nhlard Betul-97 sadece doktorla bitmiyorki orda iş ebesi hemşiresi vs ameliyat ekibi ve gittiğin doktorun bile doğuma gireceği meçhul yani orda çok kişiye denk geldim kadın doktorların çoğunada gittim memnun kalmadım hiç en son ömer doğukan saraça gidiyordum memnun kalmıştım o da istifa etti bakalım hakkımızda hayırlısı 😊
Hanifesenlq Gebze merkez hastanesinde 22300 dedi sezeryana ocaktan sonra değişir mi diye sorduğumda fazla bir fark olmaz demişti