Elif578 Bebeğin ki hazır ama kendime gelince bi üşeniyorum sürekli erteliyorum 🙈sizinkiler ne durumda
Baby_00 Elif578 bende aynıyım valla ve kendime ne alcam ne koyucam bilmiyorum aman daha var diyorum sadece pijama emzirme südyeni aldım daha kendime 🤷🏻♀️
Figen1-2 Elif578 Bebeğinki de benimkide hazır değil. Bebeğin eşyaları yıkanacak ama ben kendime hiç bir şey almadım henüz 🥲🥲🥲
Hanniballl Elif578 34. Hafta yikadim nihayet bebis esyalarını ama kuruyacakta ütüleyecegim diye bekliyorum sonra dizmeye baslarsam insallah 35te hastane cantama gecerim 🙈🫢
Serrabade Haftalık olduk hepsi ütülü dolapta duruyor. Nedense hep erteliyorum planlı sezeryan olucak die heralde. İnşallah oğlum bana süpriz yapmaz yoksa yandık 🤪
Diloo54 @Elif578 herşey tamamm yıkandı ütülendi dolaba yerleşti hastane çantası hazırlandı magnetler kapı süsü herşey tamam bitek oğluşumun gelmesi kaldı❤️
Seymabalkara Elif578 çantayı hazırladım ama sürekli eksikler çıkıyor. 32+2 yiz geçen hafta yıkandı ütülendi yerleşti her şey. İyi ki yapmışım diyorum. Şimdi çok zor geliyor 1 haftada bedenim çok ağırlaştı. Sağlıcakla gelsinler bebişler❤️
Ssssserapppp Elif578 henuz hic birsey hazirlamadim, bebisin kiyafetleride yıkanmadı 🙈 bu hafta annem geliyor halledicez ins ☺️
CanNurdan Elif578 kıyafetleri hazırladım bana ped bebeğe bez alt açma ekleyeceğim başka eksiğimiz yok sanırım he bir de bakım malzemesi koyarım duzlestirici falan