zlemceylan cauuv1 13. Gün gördüm 14. Güm çatlama oldu 31 Ekim yumurtlama 1 Kasım çatlama 10 kasımda çok çok silik gördüm 13 kasımda kam verdim 53 çıktı
busyet2002 cauuv1 ben hemşireyim nasip olursa 2. çocuğum olacak oğlum 3 yaşında ona da hamile olduğumu çatlamadan 12 gün sonra 72’yle öğrenmiştik ikisi de planlı oldu o yüzden erken öğrendim yarın tekrar kan vereceğim inşallah
cauuv1 Benim ovulasyonda 7. Günüm biraz koyulasmaya baslıyo gibi ama hala silik erken heralde kızlar dimi? Birde seyi sorcam pik ve catlama günleri o 4. Günlük sürec her gün mü ilişki olmalı yoksa günaşırı mı
busyet2002 cauuv1 canım günaşırı ilişki daha sağlıklı olacaktır diye biliyorum sperm kalitesi açısından da zaten diyelim ki dün birliktelik oldu ama çatlama bugün oldu dünkü birliktelikle bugün döllenme olabiliyor yani sperm rahim içinde 2-3 gün yaşamaya devam ediyor
cauuv1 busyet2002 bunu biliyorum ama burda gördüm o bikac gün pespese yapan varmıs ondan sordum bende günaşırı devam etmeyi düşünüyorum dogrusu bu gibi
cauuv1 zlemceylan hayırlı olsun canm sende sanırım bikac aydır deniyodun dimi cok sevindim adını görmüstüm önceden. Saglıkla al kucagına insallah darısı bana😍
zlemceylan cauuv1 evet canım temmuz ayından beri deniyoruz geçen ay kimyasal oldu bu ay bakalım inşallah sağlıkla ilerler 🥰🙏🏼 darısı tüm isteyenlere inşallah ❤️
cauuv1 zlemceylan amin insallah saglıkla gelsin 😍🙏🏻 sevindim adına. Biz de temmuz sonunda herhangi bi gün baslamıstık henüz nasip olmadı ilk kez ovulasyon kullanıyorum insallah ugur getirir yeni yıl hediyesi olur😍🙏🏻
Nilfr Kızlar teste temizlenir temizlenmez başlanıyor dimi benim adet 5gun aktif 2 gün lekelenme şeklinde oluyor yani 7. Günü tamamen temizleniyorum adetin 5. Günü teste başlayın diyolar ya mesela nasıl yapmam lazm