Neferut Fundaaaa46 Bu yorumu sabah erken saatlerde gördüm, uyku sersemi yorum yazamadım bu yorumu yazacaktım. 😅 ekonomi kötü değil çıkar telefonunu göster diyen 65+ insanlarla aynı mantık bence.
AnayimBenAna_ MorKelebek54 ama biraz öyle olmuş 🤦🏼♀️ sıradan her dk bulunabilecek bir tatlı değil malesef.. birde buraya bunu yazmanında bir anlamı yokki.. aşerdiğimiz herşeyi buraya post açsak kocalarımız batar bizde günahtan batarız 🤭 alan var alamayan var burada herkes hamile biraz düşünceli davranılmalı..
MorKelebek54 AnayimBenAna_ canim sosyal medyada kullanma o zaman. Disari avm ye felan da gitme. Malum heryer yemek ya hani. Sanki sadece burda yemek konusu oluyomus gibi dusunuyosun
Rabiamina Ebrugunesss bende anlamıyorum saçma sapan bir post. Bir de burada herkes hamile şekeri olanı geçtim herkesin canı çeker yani. Herkesten incelik beklemek bizim hatamız gibi davranıyor bazıları da
Fundaaaa46 Pinarkorkmazer ben diğer yazdıklarınıza denk gelmedim hiç o postlara o yüzden sadece ilk defa bu baklavacıya denk geldim ondan buraya yazdım 😂 valla dogru cok yorum geldi bence bunu beklemiyordu 😂
De25 Fundaaaa46 valla bende pek yazan biri değilim açıkçası sadece okuyordum bir yazayım dedim millet galeyana geldi herkes kahvaltı tabağı kahve sunumu yemek adı yazarken kimsenin canı çekmiyor da ben bi baklava yazdı diye herkesin canı çekti çok saçma 😀😀
Nazo77 Nznks Tavsiyem yiyebileceğiniz zamanı bekleyip yemeniz.Gerçekten çok abartılı ya kadın Dubai çikolatası falan yazmış sanki daha neler 😅
Nazo77 Fundaaaa46 iPhone kullanıcısı değilim evet olanlar kendini belli etti hahahah.Androidde iş görüyor ya o kadar küçümsemeyin bence 🤭
Fundaaaa46 Nazo77 ne alakası var yine ve yeniden 😂 gerçekten saçmalıyorsunuz benim yazdığım yorumla küçümseme gibi bi anlam çıkarmanız inanılmaz gerçekten 🥹 bence siz biraz kaprislisiniz bu konuda neyse olay bambaşka yerlere çekilmeden bence burda kapansın
Nazo77 Ne post oldu ama hemde tepki gösterenler sayesinde🤭İşte tamda bu kadar ironik bir toplumuz aaah aaah baklava yaktın bizi.😂😂😂insan der yorum yapmayayım üste çıkmasın kimsenin canı çekmesin ama nerdeee milli dert oldu baklava haha🤭
Nazo77 Fundaaaa46 Sadece şaka yaptım😅 Küçümseme olarak algılasam saygısızca cevap verirdim.İnternette olan birine takılmayacak kadar büyüdüm çok şükür🤭Biri yine tatlı konusu açmıştı sizi oraya alalım bu sefer suçlu şekerpare.İyi günler 😂
Fundaaaa46 Nazo77 Ay hemen etiketliyorsun beni 😂 gebelik şekeri olanların avukatı olarak bulunmam gerekiyor
sever_39 Ne kadar saçma gereksiz form bunlar böyle yazanların yazdıkları paylaşılmasa daha iyi napalım çektiyse bizde hamileyiz günahsı senin boynuna istesen yaparsın malzemedemi yok ne kadar saçma bir başlık
Pinarkorkmazer Arkadaşlar postu yazanın umrunda değil burda yazılanlar😂😂😂😂 o yine bir hafta sonra aşerdiğini yazar buraya tartışmayı boşverin ben de kadını o kadar savundum ki cevap vermeyince çok sinirlendim insan bir teşekkür eder hahahahhaa
Rabiamina Pinarkorkmazer o baklavasını yiyip uyudu derdi seni almış bence boşver linçleniyorsa kalksın cevap versin. Eline zihnine yazık 😅
De25 Pinarkorkmazer hastayım hamilelikte dolayı sürekli mide ağrısı yaşıyorum. İnancı doğru düzgün ne yemek yiyebiliyorum ne su icebiliyorum surekli yatıyorum kalktığımda anca yazıyorum kusura bakma cevap vermek istiyorum ama hep hastayım bir anne bile yok ki insanın yanında bir çorba yapsın icirsin o durumdayim