De25 18 haftalık hamileyim Canım çok şiddetli sulu sulu serbetli ev baklavası istiyor off canım çok istiyorlar oturduğum yerde tatlici da yok 🙁
xJade De25 Ay baklava gibi şerbetli tatlıları sevmem normalde ama görünce nefsimi oynattın valla 😀😀 bence artık sizinle beraber bir çok kişinin canı isteyecek.
[silindi] Kuzum malzemen yok mu evde, kendin yapsan daha güzel olur valla. Ben öyle şeyleri canım isteyince dinlene dinlene kendim yapıyorum 🥲
Emnemrahf Benimde oğlumda çok çekmişti kaynanam bi tepsi almıstı tatlıbak mıydı tatbakmıydı dükkanın adı nerde yasıyosunuz bılmıyorum ama istanbulda çok rahat bulutsunuz tam bı el yapımıydı bakın isterseniz bi
[silindi] De25 ben de tariflerden baka baka yapıyorum, yakınlarda tatlıcı yok demişsin ondan alternatif olur diye söyledim
Nznks Ebrugunesss yani bende şaşırdım 27 haftalıgım ve şekerden uzak duruyorum bir anda okuyunca canım nasıl istedi
Rabiamina Ebrugunesss aynı şeyi yazacaktım şeker yiyemiyorum ve direkt baklava gördüm. Kimsenin kalbini kırmak istemem ama burada herkes hamile sıkıntısı olan var parası olmayan var biraz hassasiyet çok zor olmamalı
Balaanesi De25 baklavalık yufkalar satılıyor markette onu alıp kendiniz yapabilirsiniz internette tarifleri var
mcansu De25 hangi şehirde yaşıyorsun azıcık da olsi yapayım yarın istersen 🌸 Ya da hemen çok pratik milföyden yap inan nefsini körler iyi oluyor