Annelikmghb Sedefffff amin insallah cok zormus sonlar sanki dayanamicagim gibi saglikla vakitlerinde gelsinler 🤲
Lyla_46 DilekBodurr normal veya sezeryan hiç önemli değil bence önemli olan bebeğinizin ve sizin sağlıklı olmanız❤️
kubra5834 Sedefffff 36+3 dün sırt ağrım bir başladı geçmiyor tam sırtım ortası özellikle ağrıyor belim değil anlayamadım. Bebekler de ara ara toplanıyor karnım sertleşiyor. Doğum sancıları sanırım yakınlaştı günlerim Allah yardımcımız olsun 🤲
nurishefe Sedefffff 36+6 yım bu gün. 3. bebeğim ama öncekiler normal doğumdu. bu da normal olue diye düşünüyorum.
1edanur Sedefffff 37+2den selamlaarr. Bol yanmalı hamileliğim devam ediyor🔥🙂 normal doğum istiyoruz doktorumuzda uygun gördü aralık ilk haftası bekliyoruz🦢🤍
Mamacita_1 Sedefffff ben de 37+4üm bugün. Tam 38de kontrolüm var çatı muayenesi de yapıcak doktorum ona göre netleşicek doğum şekli😌 bel ağrısıyla gece en az 5kere tuvalete kalkmayla geçiyo bu günler🥲🥲
Zehramavi Sedefffff benimde 2. Hamileliğim 2. Oğlum 38+5 de ilk oğlum erken gelmişti bu beklemeyi düşünüyor herhalde . Doktorumuz her şey hazır zaman gelmek isterse dedi ama puanlık bir şey yok 😇
Yektaruken Sedefffff aynı hafta günüz önümüzdeki hafta kontrol olacak ana ben per perişanım çok ağırlaştım çok ağrılarım var uyku 0 birde 5 yaşımda enerjisi bitmeyen bi oğlum var sizde durumlar nasıl
Pinkpurplee Gizasy Gizasy hayırlısıyla alırız bebişlerimizi inşallah benim 2. Kızım geliyor .. sizin ?
Buglem_38 Sedefffff 36+1 im bugün gün almak için ve kontrol amaçlı gittim tahlil sonuçları yarına kaldığı için yarın belli olacak inş heyacan biraz artıyor sanki korkum yok 😌