Fatma_4224 Merhaba arkadaşlar 7 yıllık evliyim rabbim tüp bebek yaptırmayı nasip etti transfer olalı 4 gün oldu sizde durumlar nedir nasıl ilerliyor.
babyiscoming_ Fatma_4224 benim baya bir ilerledi 26 haftalığız 😄 rabbim pozitif görmeyi nasip etsinn❤️
Mucizem0_ Fatma_4224 mucizeniz inşallah size sıkı sıkı tutunur. Bizim serüvenimiz bitmek üzere son 15 gün çok şükür😍
Bhrdnz Fatma_4224 inşallah sağlıkla tutunur ve kucağınıza alırsınız biz de yolun sonuna geldik şükür son 2 gün doğuma
Masde018 Fatma_4224 merhaba canım nenimde 7. Günüm hafif kasılmalar oluyordu 2. Günden itibaaren bugunde lekelenme oldu hastaneyi aradım henüz geri dönüş yapilmadı ama normalmiş galiba biraz moraalom düzeldi Rabbim saglıkla kucagımıza aldırsın canim benim isteyen herkese💗💗💗
Fatma_4224 Mucizem0_ ayyy rabbim inşallah bana da bu cümleleri söylemeyi nasip eder 😌😌 sağlıcakla kucagınza alın inşaallah
Fatma_4224 Masde018 aminn canımmm içini ferah tut rabbim girdiğimiz bu yolda evladımızla evlatlarımızla çıkmayı nasip etsin rabbim elimizi boş çevirmesin dualarım bu süreçte olan bütün anne adaylarına rabbim mutlu haberler verdirmeyi nasip etsin 💜💜
Fatma_4224 Mdhcgdm amin canımm rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin bizlere bol bol dua edin çok ihtiyacımız var duaya 🦋