Emelnurcakit 1752 özeli 730 tl balcalının bir kısmı yüregir devlet hastanesine taşındı. Yüregir devlet hastanesinde Balcalı hastanesi olarak bakmaya devam ediyorlar.
Htccndn 12betul Evet tek tek herşeyi inceliyor gerçekten bide çok güzel ilgileniyor sanki özel hastanede doğum yapmış gibiydim
Yesimilayda Htccndn bende perihan hanıma gidiyordum ama şuan özele geçmiş aylin hanım dan aldım bi daha ki randevuyu oda iyiydir inşallah
Bsrokn Papatyam--01 Perihan hoca özel hastaneye geçmiş galiba ben de duymuştum gitmeyi düşündüm ama nasip 🍀
Sevgihizz 1752 rica ederimm, önemli olan evlatlarımızın sağlığı Ekrandan görmüşüz görmemişiz önemi yok sağlıcakla kucağımıza alalım
Bir_nazenin01 Yolcu_26 merhaba mete hocaya detaylı usg yaptıracağım ama hangi hastane de yapıyor bilginiz var mı acaba
Emelnurcakit Bir_nazenin01 Güzelyalı ve balcalıda hamgisinde yaptırmak isterseniz güzelyalıda fiyatı yüksek balcalıda muayene ücreti veriyorsunuz sadece ama renkli ultrasonlar vs bakmıyor. Belki güzelyalıda renkli bakıyordur
Bir_nazenin01 Emelnurcakit balcalı derken yüreğir devlette mi yoksa balcalı ek binasında mı acaba bide ücret nedir 750₺ mi
Emelnurcakit Bir_nazenin01 kadın doğum gebe pol. Yüregir devlet hastanesinde balcalının yarısı orda olduğu için. Ücret de 730 tl.