Smeyyekalel Günaydın kızlar 33+2 günlük gebeyim bebeğim hala dönmemiş dönmezse sezeryan dedi sezeryan istemiyorum normal dogum istiyorum doğuma kadar döner mi inşallah döner cok kafama taktım 😟
tudem Smeyyekalel ben de aynı durumdayım, 29+6dayız ama hiç dönmeyecek gibi hissediyorum çünkü hareketleri hep aynı şekilde. Hep normal hayal etmiştim, böyle olması moral bozucu😔
Mevadad Dönebilirde dönmeyebilirde. Bi video izlemiştim hemşireler elleriyle bebeği döndürüyolardı. Burada yapılırmı riski varmıdır bilmiyorum
tudem Meow peki o zmaana kadar çok hareket ediyorlar mıydı, yani değiştiğini farkettiniz mi ? Döndüğünü anladınız mı acaba?
Meow tudem ilk kızımda bi gece sancılandım o gece döndüğünü tahmin ediyorum. Ama bu oğlumda aşırı hareketliydi hala da öyle dönmedi diye düşünüyordum ama dönmüş . Anlamadım döndüğünü
YeniAnne55 Smeyyekalel 35de gittim benimde dönmemişti doktorum takma kafana son haftasında bile dönen cok hastam var dedi bugun randevum var bakalım dönmüşmü🤷🏻♀️
Nurselin Smeyyekalel bnm de dönmedi 36+0 hala bekliyorum şnşallah dönerler ama siZin daha 33. Hafta erken söylemiş dr sezaryen diye