Akylsedaaaa Kızlar acil yardımmm 17 haftalık hamileyim fitil de kullandım geçmeyen vajinal mantar var kafayı yemek üzereyim
obli Akylsedaaaa şeker kullanıyorsanız azaltın bırakabiliyorsanız bırakın ne zaman tatlı yesem akıntım artıyor. Şeker mantarı besliyor. Çok seviyorum ama artık yememeye çalışıyorum maalesef. Bir de bol su içiyorum.
seymayalcin Akylsedaaaa Bende 9 haftayım 2 haftadır var gerçekten çok kötü geçmiyor kafayı yicem bende az kaldı
Mervisko24 Akylsedaaaa 2 aydır geçmeyen mantar vardı en iyi çözümü söyledi doktor anında etkisini gördüm sirkeli su yap gazlı bezi batır içine vajinanın etrafını ve içini (yapabildiğin kadar) sil anında etkili
alyawong00 Gzmmgzmm yani bence de doktora danışması lazım size zarar vermemiş çok şükür🤲🏻 herkesin bünyesi bir olmayabiliyor bu sebepten dolayı düşük yapan tanıdğım var
obli Akylsedaaaa benim kaşıntım yok ama su gibi akıntım oluyor iki gündür şeker tüketmiyorum ve akıntım gelmiyor. Ne zaman şeker tüketsem günde 10 kere iç çamaşırı değiştiriyorum.
Hasret3449 obli öyle şey varmı ama gerçekten ben tatlı yediğimde akındım çok oluyor😞bilmiyordum bende dikkat edecem artık ama çikolata ve tatlı için bayılıyorum☹️nasıl yapacam bilmiyorum inşallah dayanırım
obli Akylsedaaaa yaa evet çikolata vs yememek çok zor ama en iyisi eve hiç almamak. Eve almayacağım sadece kontrollerden önce küçük bir parça yerim bebek hareketlensin diye 🥲
Akylsedaaaa seymayalcin çok zor gerçekten seni çok iyi anlıyorum inş burdan tedavi yolunu öğreniriz ☺️
obli Hasret3449 evet şeker mantarı besliyor hatta bugün doktoruma sordum öyle bir şey var mı diye evet yediklerine dikkat et dedi. O nedenle kestim yemeyeceğim.
Mervisko24 tugrullsmomms doktorum bana yarım su bardağına 3-4 kaşık demişti sonlara doğru sadece sirkeyle yaptım suyu hiç katmadım çok yoğundu çünkü
Mervisko24 Akylsedaaaa evet yanma oluyor çünkü kaşıntıdan dolayı tahriş oldug için başta sızlıyor ama dayanılmayacak bir şey değil