Hanife001 Merhaba kızlar ben bugün doktora gittim ve bebek ultrasonda hiç hareket etmedi doktor baya ugrasti ama kıpırdamadi bile geçen gittiğimde hareket etmemişti böyle olup sonradan hareketlenen oldu mu ? 17+6
SevgibiR Hanife001 uyuyordur 🤣 ben sabah gittimde ilk zamanlar hep uyurdu öğlene kadar öğleden sonra gittiklerimde kımıl kımıl çıkardı
Deryakaya1802 Hanife001 aç mıydınız acaba ? O da etkiliyo benim de başıma gelmişti. Ters bi şey olsa doktor söylerdi Zaten merak etmeyin.
Papatyam34 Hanife001 canıım 17+ 6 da gittiğimde kılını bile kıpırdatmamıştı beyfendi doktor 10 15 dk uğraşmıştı ama Yok . Detaylıya gittiğimde de o kadar hareketliydi ki organlarına zor baktı doktor . Merak etme bi sorun olsa doktorun sölerdi
Yesimustafa Hanife001 görmüştür mutlaka kalp atisini gormese soylerdi. 38 haftaligiz gecen hafta bizde muayenedeydik doktorum cok ugrasti ama hareket etmedi uyuyordu çünkü
Zeynoveannesi Ay ben 😂 ne zaman gitsem hareketsiz ne zaman gitsem uyuyordu o haftalarda doktor baya dürtüklüyordu uyansın diye😂 şimdi de 23 haftalık olduk sağolsun beni uyutmuyor geceleri 😂