5 aydır beni 1 gün yormayan oğlumun atak başlama sürecini anlatmak istiyorum belki başına gelenler yardımcı olur.
- Ayına kadar sadece ve sadece anne sütü aldı. Akşam 9 da uyurdu arada uyandıkça emer yine uyurdu. Gün içinde oyunlar aktiviteler yapardık ana kucağında hep sessiz sessiz otururdu. Ben çocuk büyütüyorum dememeliyim diyordum çünkü beni hiç yormuyordu. Ama şimdi meme reddediyor, 3 farklı mama değiştirdim bebelac 2 hafta kullandı neyden tiksindi bilmiyorum onu da içmedi hipp geçtim içmedi şuan sma kullanıyorum arada içiyor. Ek gıdaya başladık ve mamayı da reddetmeye başladı. Biberon değiştim, mama değiştim. Aç bıraktım hiçbir işe yaramıyor. Sütüm hala çekilmedi gece uyandığında 1-2 dakika emiyor diye belkide inşallah hiç çekilmez. Artık çok huysuz geceleri hiç uyumuyor. Gün içinde uyku süresi maks 10 dakika. 24 saatte toplam 4-5 saat felan uyuyordur. Oda sıcak diye belkı hava nemli değildir diye buhar makinası aldım ama her sabah yine burnu kapalı uyanıyor. Ve her gün temizliyorum.
Şuan 6 ay 10 günlük. 1 aydır atak devam ediyor. Bakalım ne zaman bitecek.. 💔