Hasrettt97 Kızlar 5 gün klomen kullandım ilaç bittikten 7 gün sonra çatlatma iğnesi oldu ama hiç belirti yok arada göğüs sızısı oluyor saniyelik birde bel ağrısı ağrısı oluyor çok kısa süren. Bu şekilde olup hamilelik ile sonuçlanan oldu mu
Ayse6575 Hasrettt97 iğnenin etkisi olabilir bende hamilelik belirtisi sandım ama yan etkisiymis negatifle sonuçlandi
minikbebegim06 Hasrettt97 henüz çıkmaz iğne etkisi olabilir benimde göğüslerde sızı hassasiyet olmuştu suan 26 haftalik olduk ama doğru sonuç için test yapmayın bekleyin inşallah hayirli haberler alırsınız kendinizi çok yormayın bol bol dinlenin su için folik asit kullanmiyorsaniz desteklemek için folik asit başlayın 😊
Hasrettt97 minikbebegim06 sizde ki belirtiler neydi ve ne zaman başladı anlatabilir misiniz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah 🌸
minikbebegim06 Hasrettt97 benimde aslında sizle aynı zamanlarda başladı göğsümde sızı ağrı böyle kasığımda ağrı oluyordu bazen belimde bide ben çok mide yanması yaşamıştım ben çok erken test yaptım sonrasını beklemek çok zor oldu o yüzden dedim aslında bekleyin test için diye 😊 Amin Allah razı olsun inşallah vardır ve siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız 😊