MNesemm MNesemm Melike2535 kızlar benim şuan taptigim testle biligisi olan varmı ferley diye bir test çubuk bunu ben interneten aldım ince cubuk bu erken gebelik mi yoksa adeten sonrami
anonim001 Cimcime30 döner canım, benim gecikmenin ilk günü bembeyaz negatif ti 2. Günü silik pozitif oldu
Melike2535 Senonif bende geç yapmak istiyorum ama ne kadar erken öğrensem o kadar iyi kan sulandırıcı başlamam lazım yoksa devam etmiyo maalesef
Minerva94 Ya bende yaptım ama gün ortası yaptım. İki kere tuvalete çıkmıştım. Toplum baskısıyla yaptım yarın zaten kan vereceğim 😂 Hiç bir şey çıkmadı. Üzülmeli miyim. Çıkmama ihtimali var mı. Tüp bebek transferimin 11. Günü
nuraymommy Kızlar benim de adetime 5 gün var bugün sabahtan beri sol kasığımda da da sancı var test yapmalı mıyım
Egegayk Kızlar ovülasyon testi kullandım bu ay yumurtlama ve çatlamayı çok iyi değerlendirdim adetim cumartesi günü bekleniyor test yaptım böyle bir şey gördüm
MNesemm Egegayk ya cnm bu test den bende de var hep böyle çıkıyor acaba bende supeye düştüm dogrum deyil mi
MNesemm Egegayk cnm bende senin gibi yapıyorum hep bana silik çıkıyor hiç yuks lme olmuyor senin son adet tarihi ne