Helllobaby Sorum başlıkta kızlar. 55 günlük bebeğim var malum havalar soğudu kaç günde bir banyo yaptırmak gerekir siz nasıl yapıyorsunuz ?
Mervealya1992 Helllobaby ben dıgalgaza cok guvemıuordum ılk bebegımde nekdr sıcak olursa olsun ısıtıcı yakıuordum banyo yaptırırken 2 3 gunde bir olur benmkıde kıştı
adatuna Helllobaby ben o aylarda her gün yaptırıyordum zTen evlerde doğalgaz yanıyo kış olmasının pek önemi olmuyor
Booksandcats 2 günde bir yıkıyorum dışarısı soğuk ama evler sıcak artık üşümüyor da benim de bebeğim 64 günlük bugün
Haticenurdemir Helllobaby kolik bir bebek olduğu için her gün yaptırıyorum ama 2 günde bir saçını yıkıyorum. Her gün yıkamıyorum. Bazen köpüklemiyorum da suya sokup çıkarıyorum rahatlasın diye
sd18 bebeklerin en fazla 2 günde bir yıkanması gerekiyor evin sıcaklığını ayarlayın ve hızlıca güzel bir duş aldırın çocuk da rahatlar vücut olarak kış olmasına bakmayın yani
Gunduzanne Helllobaby nasıl alıştırırsanız öyle gider sık sık yıkamazsanız yıkadığınızda öksürür hapşırır 1 gün aralıklarla ideal. Hem rahat uyur hemde gelişimi için çok da önemli banyo