Ocakbebegi Kızlar anadolu sigortadan doğum teminatlı sigortam var. Burdaki postlardan birinde gebeliğin 37.haftasından önceki doğumları sigortanın karşılamadığı ile ilgili bişey okudum poliçemi inceledim ama böyle bir bilgi poliçede göremedim. Bu konuyla ilgili bilgisi olan veya 37.haftadan önce doğum yapıp sigortayla ilgili sorun yaşayan/yaşamayanlar var mı?
Fatma_kuzey Ocakbebegi canım ben medicana hastanesinde doğum yaptım hiç öyle bir şey yok ben 40 hafta doğum yaptım ama ne zaman yaparsan kapsıyor doğum teminatı olması yeterli paketinde sadece bebeğin işitme testini karşılamıyor oda ben Ağustosta doğum yaptım o zaman bin liraydı sadece bin lira verip çıktık hastaneden
ceydamur Ocakbebegi ben de sizin gibi buradan görüp bugün sigorta temsilcimi aradım. 37 haftadan önceki doğumları da kapsadığını sadece epidural iğnesini kapsamadığını söyledi.
-Cansu- Ocakbebegi Hllbsra ceydamur Ocakbebegi kızlar Anadolu sigorta doğum poliçesinde 1 adet bekleme ve 6 ay içinde de gebelik olursa sigorta karşılamıyor diye burda birkaç form okudum bilginiz var mı aceba bu konuda.
Hllbsra @"Ocakbebegi"benimde Anadolu sigortam var ilk defa duydum, kaldı ki acil doğum oldu daha önce alınması gerekti neden sigorta varken doğum ücreti verelim ki,
Ocakbebegi Hllbsra bence de öyle ama eğer erken doğumu risk ve kapsam dışı değerlendiriyorlarsa da önceden bilmek isterim
Ocakbebegi Fatma_kuzey bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🙏🏻 1000 lira bişey değil yine de doğumu kapsamasa çok üzülürüm ama:(
Ocakbebegi ceydamur içimi rahatlattınız 🙏🏻 bende anadolu sigorta müşteri hizmetlerini aradım ama poliçe ile ilgili müşteri hizmetler bilgi vermiyormuş internetten poliçenizi inceleyebilirsiniz diyordu onda da göremedim bu detayı. Çok sevindim bunu duyduğuma 🙏🏻
plajterligi -Cansu- örnek veriyorum ocakta sigorta yaptırdınız 6 ay bekleme süresi oluyor. Hazirana kadar hamile kalırsanız gebelik için gittiğiniz muayene ve test ücretlerini karşılamıyor ama 6.ay dolduktan sonra yani hazirandan sonra gideceğiniz muayeneleri karşılamaya başlıyor diye biliyorum ben, sigortacım öyle söylemişti. Ben yaptırdığım da 1 ay bekleme süresi vardı şu an poliçemin bitmesine 3 ay kaldı ama yeni hamileyim bittiğinde tekrar yenilicem. Bir sefer yaptırdıktan sonra yenilemeye devam ederseniz bekleme süreniz kalkıyor.
ceydamur -Cansu- o sigortanızı yaptırırken Anadolu sigortanın prosedürü ile alakalı. Ben 2023 Aralık’ta yaptırmıştım o zaman bir ay bekleme şartı vardı ama şu an 6 ay bekleme olduğu söyleniyor
-Cansu- plajterligi yani 1 adet bekleyeceğim sonra hamile kalabiliyorum ama poliçe başladığından 6 ay sigorta muaneleri karşılamıyor 6 aydan sonra karşılıyor doğru mu anladım aceba ☺️
Zelihapekr plajterligi hayır ben anadolu sigortadan doğum teminatı aldım. 2 ay sonra hamile kaldım. Şeker detaylı ultrason 4 lü taramayı karşılamadı. Onun dışında her şeyi karşıladı.
plajterligi -Cansu- evet gebe kalırsanız kadın doğum muayenelerinizi bekleme süreniz bitene kadar karşılamaz ama gebe değilken normal rutin kadın doğum muayenelerini karşılıyor
-FaMe -Cansu- 6 ağustosta sigorta yaptırdım hamilelik başlangıcım 18 Ağustos yani bir adet geçirdim. Bugün altı aylık tedavi karşılamama sürem doldu. Artık karşılayacak. İlk altı ay hamilelikle ilgili bir tedaviyi karşılamıyor. Ve bir adet geçirmeniz önemli.