Alisde Bugun bebis gordum doktorun ağzından zor laf aliyorum ama genede iyi tecrübesine guveniyorum 900 gr 34 cm dedi birde seker yuklemesi yaptirdi cok şükür sekerim cikmadi ilk hamileligimde cikmisti sizin nasil gidiyor iymisiniz hersey yolundami 💗💗🥲
Srp53 Alisde bana şeker yüklemesi yapmadı doktor açlık şekerine baktı kilo da almıyorum diye şimdilik gerek duymadı geçen hafta 840 gr 34 cmdi şimdi 26 olduk bilmiyorum kaç olmuştur 😀
Aryayldz Alisde şeker yüklemesi çoğu kişi yaptırmayın diyor. Nasıl yaptırdınız? Herhangi bir sıkıntı oluştu mu sonradan? Bende bugün tam 25 haftalık oldum.
Alisde Babyyyy15 vallahi bende en son cinsiyet ogrenmek icin beklerken kendimi bi anda bu haftalarda buldum aşırı hızlı geciyor yada başımda bi cocuk daha oldugu icin bana cok hizli akiyo 😅 hayırlı haberler alirsiniz insallah 💗
Babyyyy15 Alisde benimde bir oğlum var okulda olduğu için yeterince hızlı geçmiyor aslında 🤭 keşke biraz daha erken olsaymış 😅
Alisde Aryayldz seker yuklemesinde hic bir problem yok kisinin kendi istegine kalmis bir durum doktorum anlatti kafamada yatti yaptirdim herhangi bir sıkıntı yaşamadım yaptirmasam nolurdu eksi yanı ne bilmem doktorunuzla konuşursaniz daha iyi olur 🙏
buketozay Ben 22+4 oldum ama yarın şeker yüklemesi yaptıracağım doktorum önerdi ama erken herhalde anlamadım