Yvhbb Kızlar bat 24 test yapmak istiyorum ama evde sadece kaset test var sizce yapsam çıkar mı ?? Aşırı sabırsız bir insanım 😒
Elif-ada- Yvhbb Ben adete 4 gün kala kaset testle öğrendim kan verdim 34.4 çıkmıştı tabiki yumurtlama ve dollenmeye bağlı bu durum cikmazssa uzulmeyin
Lagaliballah Yvhbb ben erken teste 5 gün önce ögrendim ogünüde kan verdim betam 53 çikti hamiş oldugumu ögrendim
Merveemctgcl Yvhbb yapma bence çok erken yap diyenler kendine eğlence mi arıyo anlamadım tek çizgiyi görmek hiç kolay değil
Yvhbb Şuanlık negatif çıktı ama moral bozmaya gerek yok negatif çıkacağını bile bile yapmıştım zaten daha günümüz var inşaAllah beklediğimiz haberi alırız 🌸
sweetmom_ Yvhbb daha erken eğer negatif çıkarsa moralin bozulabilir ama ben olsaydım kesinlikle yapardım 😂😂 çünkü çok sabırsız bir insanım adetime 9 gün kala hamile olduğumu öğrendim o kadar sabırsızim😶🙃
sweetmom_ Dmrumrnns hemen artabilir ben 9 gün kala kaset test yaptım silik çıktı kan verdim 3 çıktı sonra kendiliğinden arttı çok şükür darısı seninde başına inşaAllah.