Susenasu Kusmaktan kafamı kaldıramıyordum önce 1 tane denedim gece yatmadan bana yeterli geldiği için 1 taneyle devam ediyorum arada kustuğum oluyor ama önceye göre hiçbir şey bu
Nazo_avlu 1625kubra1625 bende kullandım bana ıyı gelıyordu gece emilimi zor olan bir ilaç oldugu ıcın gece 2 tane at dıyorlar ıstersen 1 tane at yat gecenin bır saatınde kalk 4-5 gıbı bıtane daha at bu daha ıyı oluyor sabah kahvaltını yapınca at gunde 4 tane kullanabılırsın
Gunduzanne 1625kubra1625 şöyle söyliyim 28.haftamdayım asla bırakamıyorum çünkü bulantımı kesiyo beni kendime getiriyor doğum yapacağım güne kadar kullanıcam doktorlar zararlı olan şeyleri içmemizi istemezler zaten prilamın da bi zararı yok her içtiğimde bu ilacı bulan kişiye dualar ediyorum yoksa hamileliğim zehir olacaktı
Yogurtlupilav 1625kubra1625 bugün ilk defa kullandım 13. Haftada dayanılmaz boyuta ulaştı artık. İlk gün etkisi olarak öğürmedim fazla, günde 3 tane aldım. Sabah -öğle- akşam olarak. Üzerine bir şey yememek gerekiyor değil mi? Acayip midem kazınıyor şu an..
Deniiizzz 1625kubra1625 ahhhhh ben 2 hafta mide bulantısı istifradan maf oldum prilamı çıkarandan Allah razı olsun resmen 2 gündür kendime geldim sesim soluğum çıkmaya başladı. Ben günde 1 içiyorum ama ilacın etkisi geçince bulantı tekrar başlıyor bazen 2. Yi de içiyorum. Doktor bana da günde 2 kullanabilirsin bi sorun olmaz vitamin fe var içinde demişti.
adatuna 1625kubra1625 günde 4 tane kullanıyordum 7 ay boyunca kullandım gebeler için yapılmış bir ilaç zararı yok
kubraa9 1625kubra1625 hiçbir zararı yok için rahat olsun canım. Prilam olmasa hayat bağım olmaz herhalde. 5.ay ve hala mide bulantıları ile devam ediyoruz. Gece 2 gündüz 2 tane olacak şekilde 4 tablet şeklinde içiyorum 🙂🙂
perihankrkya 1625kubra1625 hic bir zarari yok cnm dogasiya kadar kullandim ben ☺️ 1 ayda 4-5 paket bitirdigim bile oldu suan bebisim besiginde saglikli bir sekilde uyuyor☺️