rumisam Doğuranlara bı özeniyorum kızımı kucagima almak istiyorum koklamak istiyorum ama kızım gelmek istemiyor ayy napcam çaylar ananaslar egzersizler bana mısın demiyor hanimefendi
Lunapark rumisam Ben de 40.haftada hemen geliyorlar sanıyordum 😅 tam 41+3 e kadar bekledik 41+6 ya kadar da suni sancı bekle bekle gelmedi nabzı düşünce de 41+6 da sezeryan ile aldım bebeğimi kucağıma o günleri hatırlattınız bana 🥰 eğer sağlıklıysa herşey yolundaysa biraz sabredin 😀🌸
Tictack Bebisiniz kanala indi mi peki? Doktoronuz ne zamana kadar bekleyelim diyor 😊 benim doktorum kanala inmeyenler benekleri 40+0fan sonra beklemiyorum dedi😔 bende en azından 40+4 e kadar beklesin istiyorum
rumisam Tictack benim ki dönmüş ama kanalda değildi cmrtsi günü kontrolde bana sezaryen dedi reddettim eve geldim egzersiz ilişki çay hurma vs yapıyorum hareketleri iyi şuan niyeyse içimde normal doğacak diye bı his var bekliyorum 42ye kadar beklenebiliyor eğer bariz bı risk sorun yoksa
Aylabebek1 Tictack 39+5 Benim bebek de kanala inmedi ama hareketleri iyi. Doktorum pek de bekleme taraftarı değil gibiydi. Yani bu saatten sonra inmez diye düşünüyor galiba. Suni ya da sezaryen önerebilir. Bugün kontrole gideceğim ama korkuyorum ani gelişmelerden
rumisam Lunapark sağlıklı her şey yolunda çok şükür ama ben artık kucaklaşmak istiyorum yavrumla böyle garip ama özledim sanki🥹😍
Tictack rumisam 42 çok iddali ama her an kakasını uapma ihtimali oluuor sanırım ben o zamana kadar bekleyemem belki 41 ancak
rumisam Tictack ben 40+6yim yani 41oldum sayılır bişi yoksa bu haftada beklerim sonrası Allah kerim hayırla tamamına erdirsin rabbim çok stresli zor bı süreç
Tictack Aylabebek1 inşallah hakkınızda en iyisi olur, belki bugun gittiğinizde inmiştir :) aslında anlık bi olaymış…