by2124_10 Kızlar öleceğim inanılmaz bir kabızlık doğuma 3 gün var ne önerirsiniz acil tuvalete çıkmam gerek kasıklarım belim ağrıyor tuvalete gidip boş boş oturuyorum
RabiaK27 by2124_10 kayısı tüket canım ister kuru olarak ister hoşaf olarak iç bana çok faydası oluyordu
Sekerkutusu by2124_10 magnezi calsine yazdı doktorum çok sıkıştığım zaman kullanıyorum. Ağrısız bağırsak temizliyor resmen. 2 gün sonra doğumum var yarın içicem rahatlıcam 😅
by2124_10 Tazeanne123456 bugün sürekli yürüdüm dışarda hareket edersem düzelir diye ama yok hala ne denediysem olmuyor
by2124_10 RabiaK27 onuda aldım kuru kaysı aldım yedim bu nasıl bir şey çözemedim bir haftadır resmen beni mahvetti
Pinnar7 Libalaks Lavman. Daha dün yazdım doktora çok çektiğim için bunu önerdi, yaptım biraz fayda etti ama 2 tane yap demişti akşam yine yapacağım
Pinnar7 by2124_10 siz bence sorun bi doktorunuza benim yeni hamileliğim daha, kullandım bir sorun yaşamadım hatta 2 günde bir yapamazsan kullan dedi bana, Ama sizi bilemem
Merloza Duphalac kullanabilirsiniz, doktorum bitkisel bir ilaç korkmadan kullan dedi. Ben kullanıyorum arada bir sıkıntı yaşamadım.
by2124_10 Pinnar7 sizden sonra yazdım da doğumdan önce de yapılacak sen bol ılık su iç dedi bende zeytin yağı karıştırdım ılık suya içtim şuan biraz rahatlattı sanki beni
by2124_10 Sekerkutusu doğumdan önce zaten lavman yaptırıyorlar ama bugün beni perişan etti ya şimdi ışık zeytin yağlı su içiyorum biraz o rahatlatacak sanki
Sekerkutusu by2124_10 benimde perşembe sezeryanım var. Bende mi lavman yapıcam acaba ya. Doktorum birşey demedi onun için. Her doktor yapmıyor diye biliyorum.
Sekerkutusu by2124_10 evet ilk. Ama doktor birşey demedi orda mı yapılacak acaba. Yapan yapmayan oluyormuş.
by2124_10 Sekerkutusu ben yapmayana hiç denk gelmedim canım ya zaten doktor söylemiyor sen yatış yapınca hemşireler getiriyor sonra sonda takmak için geliyorlar ben sondayı uyuşturunca takın acısını çekmek istemiyorum dedim ameliyathane de taktırdım sende öyle söyle uyuşmadan takımca çok acıyormuş
Sekerkutusu by2124_10 sonda için özellikle uyuttuktan sonra takın derim mutlaka. Acısını bilmiyorum bilmekte istemiyorum açıkçası.
Kevser2609 Ispanağı az haşla püre haline getirip içerisine zeytinyağı dök azcık bir kase o şekilde tüket ve bol bol kivi tüket ben hep faydasını gördüm sende görürsün inşallah