Serya3 smyms 8 haftalkk olana kadar yolculuk yapmadım hiç kalp atışını duyana kadarda yapmıycaktm ama kalbi durmuş ölmüş. Şimdi aşılama yaptrdk olsa yne düşünmüyorum vicdanen kendi görüşüm olarak rahat hissetmiyorum ya
Tiniminihanim1 smyms 4 haftalıkken henüz bilmiyorken yolculuğa çıkmışım dere tepe de gezmişim şimdi 26 haftalığız🌸
Kuboss06 smyms 4 haftalığız, bugün yolculuk yaptım 5 saatlik gayet iyi geçti benim için, bişey olacağını düşünmüyorum tedirgin olmayın rahat olmaya çalışın 🌸🥰
smyms Tiniminihanim1 maşallah ne güzel Allah mübarek eyleisn sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌹
smyms nur1824 bugün doktorda idim girer girmez sordum bir şey olmaz dedi anne olarak biraz tereddüt ediyorum ondan sordum 🥹 ilk olduğu için inşallah hepimizin evlatlarını Rabbim korusun
nur1824 smyms aminn hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah ben doğum yaptım 4 aylık bile oldu oğlum nasip size inşallah 🙏🏻
Rmak1100 Bu kadar kafaya takılmamasi gereken bir durum gerçekten ciddi bir düşük ihtimaliniz yoksa doktorunu böyle bir şey söylediyse tabi yapmayın yolculuk ama onun dışında bebek sağlıklıysa isterse yol gidin yurtdışına çıkın o bebek sağlıkla büyümeye devam eder benim doktorumda bu şekilde söylemişti sağlıksız bir bebekse siz isterseniz hiç kalkmayın yerinizden yine düşük olabilir allahtan sağlıklı sıhhatli bir evlat istediğinize dair dua edin gerisini Allah’a bırakın 🙏🏻
smyms Rmak1100 amin inşallah teşekkür ediyorum güzel cümleleriniz için bir şey olsa doktorum derdi diye düşünüyorum 2 hafta sonraya gideceğim inşallah kalp atışı vs kontrol için dualasalim 🥰
ipos Valla çıktım 10 saat gidiş 10 saat dönüş, hatta marmaris fethiye’ye gittim gezdim yani bu kadar takılmamak lazım riskli bir durum yoksa. Pimpiriklendikçe altından bişeyler çıkacağına inanıyorum kanyon manyon gezmiştim baya, şu an 18. Haftadayım