İnşallah test sonucunda herhangi bir sıkıntı çıkmaz. Genetik bir bozukluk çıkmazsa ilerleyen haftalarda aradaki farkı kapatır Allahın izniyle. Ama dersen ki genetik bozukluk çıkarsa siz ne yapardınız diye sorarsan bunun cevabı çok zor çünkü bebeğini kaybetme hissini de yaşadım(10 haftalık kalp durması) , o duygu da çok kötü ama diğer taraftan bir çocuğun ömür boyu özel gereksinime ihtiyaç duyacak bir birey olması da çok kötü. Ben şöyle düşünürdüm, ben ölsem bu çocuğa kim bakacak? Bakacak mı? Yani her harukarda dileğim çocuğumda sonra ölmek olurdu çünkü onu kimseye emanet edemezdim, onu bu dünyada o haliyle yalnız bırakamazdım. O yüzden eninde sonunda çocuğumun benden önce bu dünyadan gitmesini isteyeceksem bunun 30-40 yıl sonra değil, henüz karnımdayken ve bu dünyada hiç bir acı çekmemişken olmasını isterdim. Yani karar çok zor ve yıpratıcı olsa da ben gebeliğimi sonlandırırdım. Allah korusun Allah kimseye yaşatmasın böyle kötü ihtimalleri düşünmekte çok iyi bir şey değil siz kendinizi iyiye odaklayın, siz ne yapardınız diye sorduğunuz için cevapladım sadece, son karar yine sizin olacaktır. Ama öyle umuyorum ki böyle bir karar vermek zorunda kalmazsını, sonuçlar inşallah tertemiz çıkar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.