bkdusunenanne İlk fotoğrafda 13+…haftalıkken erkek olabilir kesin değil denildi, ikinci fotoğrafta 14+3 de kız olabilir dedi 20 gün sonra kesinleşir dedi sizce nedir cinsiyet
Mrvsmt2502 bkdusunenanne işk usglerde erkek gibi duruyor bayağı pipi çekmiş ama 2. Lerde göstermemiş sanırım. Baba erkek gibi geldi kafa yapısı iri gibi. Bende 17 haftalık oldum öğrenemddim hâlâ 😂
gokcenball bkdusunenanne bkdusunenanne bkdusunenanne Bence erkek bu ya kordon değil bence o pipiye benzettim ben şahsen ☺️ tabi tahmin sadece bkdusunenanne
Mrvsmt2502 bkdusunenanne benim 2. Bebeğim hazırlık yapacak bir şey de kalmadı pek sadece yeni bir kaç kıyafet hastane çıkışı falan alırım 😂 artık erkekse de evde pembe giyer ablasınınkileri yapacak bir şey yok 😂
Mrvsmt2502 bkdusunenanne yaparım tabide ilki gibi çok gerek olmuyor bir şeye atıyorum evde 3 tane bebek yatağı var sayısız müslini örgüsü hazırı battaniye var onları tekrar almam demek istedim mesela 😃
Dogaguler bkdusunenanne 9 haftalık bazı arkadaşlar keseden yada bebeğin yerleştiği yerden yorumluyorlar
bkdusunenanne Mrvsmt2502 anladım bizde sıfırdan başlıyoruz hayırlısı olsun daha hiç hazırlık yapmadım😅
Mrvsmt2502 bkdusunenanne allah yardımcınız olsun özellikle maddi açıdan çok zorlu bir dönem benimki 3 sene önce ol asına rağmen yatak odası falan hariç 5 bini bulmuştu şimdi her şey çok pahalı 🥲