yazbebisi_ Selam herkese Ben ilk trimesterdeyim, çay kahveyi 2-3 günde bir azcık içiyorum ama normalde sıcak şeyler içmeyi çok severim havalar da soğuk malum Bitki çayları da pek önerilmiyor gibi, siz neler içiyorsunuz?
Baby_B yazbebisi_ 22+2deyiz Canim istemedigi sürece cay kahve tüketmiyorum Tüketirsemde 2 bardak çay veya 1 fincan kahve iciyorum Bogaz agrim vs varsa ihlamur 1 bardak iciyorum nadiren Ihlamur yerine ilik su,limon,balda yapiliyor Saglikla gelsin bebisler İlk trimestirde kusmaktan ne sivi ne kati beslenememistim Beslenebiliyorsaniz cok iyi💜
AnayimBenAna_ yazbebisi_ doktorum günde bir kahve ve sınırlı çay tüketebileceğimi söyledi. Onun dışında ıhlamur içiyorum ara sırada. Salep deneyebilirsin onun dışında
Gunduzanne yazbebisi_ vallahi muhakkak demir falan emiyodur çok yararlı bişey değildir ama sonuçta sıvı tüketiyorum millet sigara falan içiyo yani kahve günde bitane içiyorum ama çayı canım nezaman isterse içiyorum 28.haftamdayım bi zararını görmedim
yazbebisi_ Teşekkür ederim cevabınız için ☺️ Sormayın ben de bulantılarla uğraşıyorum hep bir halsizlik de var ama hafif öksürüyorum sıcak bir şeylere ihtiyacım var ondan araştırıyorum
yazbebisi_ Gunduzanne kahve günde bir zaten müsade ediliyor çayın da kafeini epey düşüktü bir şey olmaz bence de
Gunduzanne yazbebisi_ aynen ya midemi çok rahatlatıyo ayrıca sıvı yani kış günlerinde vazgeçilmezim vücudum zaten ne zararlıysa beni uzak tutuyo