mlkkk senatss benimde uygulamaya göre 4+5te betam 5200lerdeydi ama kese gözükmedi normalde 3000üstü karından gözükür diye biliyordum ama hafta olarakta görmeyi zaten beklemiyordum 6da görürüm diye düşünüyordum.7de tekrar gittim hem kese hem kalp atışını gördük
Mavili1480 senatss 5+2 şuan ama benim geç döllenme galiba beta 449 çıktı dün cuma günü görürüz dedi doktorum 5+6 olmuş olacak
Sevgikaya1525 senatss bugün 5 hafta idik doktor keseyi gördük şükür 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışını dinleyelim dedi
YaseminNurcanSu senatss şuan uygulamaya göre 5+5 haftalik bugun karindan görduk kesemizi ultrasona gore 6 haftalik gozukuyor 😊
Ayseyldz07 Canım uygulamaya göre 4+3 betam 5400 civarı çıktı doktor 5 haftalık dedi keseyi de bebeği de gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim
Melllike 5 haftalıkken görünmüştü. Kalp atışınada 8 haftalıkken gitmiştim normalde 7haftalıktada duyuluyor.
senatss Mavili1480 hakkında hayırlısı olsun inşallah uygulamaya göre henüz 3+5 o yüzden sormak istedim cuma yada pazartesi hastaneye gideceğim
Ayseyldz07 Canım bugün doktor 2000 2500 istiyoruz beta yı dedi ultrasonla baktı kesenin ucunu göremiyorum dedi alttan baktı bana da gösterdi bitane minicik fotograf verdi görünür adetimin 4 gün geçti gözüktü gözükür inşallah 🥰🧿
senatss Ayseyldz07 benimde bu gün reglm 3. Gün gecikmem perşembeye randevu aldım perşembe 6 gün gecikmem oluyor umarım ufacık da olsa bişiler görürüm🥺🥺
Ayseyldz07 @senatss merak etme cnm ultrasonla karnından bakmazsa alttan bakar benim bile ultrasondan tam gözükmedi haftasına göre birazda içini ferah tut görünür nokta kadar gördük bizde
Aysennnnnn Sevgikaya1525 Canım kese boş gibi miydi yoksa halka veya nokta gibi bir şey görünüyor muydu?