mlkkk 2zlerannesi herkesin gebeliği farklı doktor aksini söylemedikçe riskli değil sonuçta bu bi hastalık durumu değil ama 2saatte bir durarak 10-15dk yürüyüş yaparak kan akışını hızlandırarak güvenli seyahat edebilirsiniz ama dediğim gibi gebelik durumunuzu bilmiyorum riskli bi durumunuz olabilir
Guzel_25 2zlerannesi bende ikiz değil ama 8 haftalıkken uzun yolculuğa çıktım düşük tehlikem olmuştu tehlikeli
MinikMucize46 2zlerannesi ben doktoruma sorarak çıkmıştım. Ama 2 saatte bir 10 dk yürüyüş tavsiye etti. Siz de doktorunuza danışın lütfen.
ozgurrce kaç saatlik yolu soruyorsunuz mesela? ben de ikizlere hamileyim 8haftalık 3 saatlik yola gitmeyi düşünüyorum ama doktoruma sormadım henüz
Oksuruksurubu 2zlerannesi kendi arabanız mı, 2 saate bir durarak yürüyüş yaparak gidebilirsiniz, herhangi bir riskiniz yoksa ben 7,8 saatlık yola gidip gelıyrm eşimle bu şekilde
-37- 2zlerannesi dört haftalık hamile olduğumu öğrendiğimde otobüsle Antalya ya tatile gittim önceden yapılmış rezervasyon olduğundan.sukur bı sorun olmadı ama bende kafaya takmadım
kindacute 2zlerannesi Bu konuda en doğrusunu doktorunuz bilecektir kendisine danışın derim. Herkesin durumu ve deneyimi kendine has
ipos Ben 5 haftalık hamileyken 10+ saat yola çıkmıştım, prilam içtiğim için tüm yol uyumuştum 😀 buna karar verecek en doğru kişi doktorunuz bence buradaki fikirlerden ziyade doktorunuzla görüşün
Ayseyldz07 Kızlar bizde beş haftalığız uçak yolculuğum var Antalya’dan istanbula keseyi gördük ama doktora gittiğimde heyecandan soramadım 50 dakika sürüyor sizce tehlikeli mi