perikizmom_ Evde sıkılıyorum ev üstüme üstüme geliyor artik hamilelik hormonlarindan midir nedir eve sigamiyorum böyle hissedenler var mı
danla2711 perikizmom_ ahh keşke bende evde olsamda yeter ki sıkılsam 🤦♀️çalışıyorum yorgunluktan yemekten sonra 9da 10da uyuya kalıyorum 🥲 hiçbir şeye vakit bulamıyorum 😏
[silindi] Olmaz mı canım duvarlar insanın üstüne geliyor sanki.. burda havalar da soğudu ama her akşam yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum, nefes alıyorum en azından
perikizmom_ Htccndn bende diyorum dogursam da artik kızım bana yoldas olsa bir an önce yalnızken de biyere çıkıp bişey yapasim da gelmiyor
perikizmom_ Aslında evde vakit geçirmesini kafa dinlemesine bayılırım ama hormonlardan galiba eve sigamiyorum demek ki yalnjz degilmisim bu hormonlar bizi mahvediyor 😂
Htccndn perikizmom_ inan senin gibiydim evden dışarı çıkmazdım çünkü hiç arkadaşım yok evde tv izlerdim kitap okurdum temizlik yapardım bunlarda akşama kadar sürmüyorya işlerim bitince sıkılmaya başlardım bunalırdım sıkıntıdan ağlardım oğlum oldu artık boş vaktim olmuyor 😂 inşallah sende sağ salim kucağına alırsın
perikizmom_ danla2711 ya Allah kolaylık versin canım bu farklı bi his inan sıkılmak diye tanimlayabiliyorum ama ev üstüme üstüme geliyor bunaliyorum arkadaşım ortamimda olmayinca maalesef dertlesecek bir kişi bilenyok mesela bi dost bi arkadaş kafa dengi herşeyin bir keskesi var iste :)
Ceren1996 perikizmom_ benimde hiç arkadaşim yok bu şehirde. Gurbete gelin geldim insan bı arkadaş dertlescek kahve icicek birini arıyor gerçekten
Esilaaya perikizmom_ gurbete gelip hiç arkadaşı olmayan ben seni çok iyi anlıyorum şuan ki ankara da komşuluk da yok gördüğüm kadarıyla ve bu durum çok zor
danla2711 perikizmom_ haklısın ben ilk evlendiğim zamanlar evdeydim benimde arkadaşım yoktu ama ailemle aynı binadaydım muhtemelen bundan dolayı çokta sıkılmadım çalışmak istedim ama keşke istemeseydim 🙁
perikizmom_ danla2711 keşke o şans bendede olsaydı ailemle ayni binada olmak o zaman derdim tasam kalmazdi gene de şükür