Esrayusuf Merhaba bayanlar çift rahim teşhisi ultrasyondan bakılarak konuldu ama emin olmak için rahim filmi çekmem lazım 6 haftalık gebe iken bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum acaba çift rahimden dolayı olabilir mi var mı bu durumu yaşayan. ikinci defa gebe kalmaya korkuyorum
elifatma1234 Esrayusuf bende rahim filmi çekilmiştim. Rahmim t şeklindeymiş darmış, doktor düşük riski var dedi bu tür rahimlerde. Muhtemelen senınde rahim şeklinden darlığından düşük olabilir, doktoruna muhakak sor canım
Happynrbn Esrayusuf bende de uterus didelfis var .8 haftalıkken kalbi durmuştu ama kesinlikle çift rahimle ilgili olmadığını söyledi doktor
Asffghjkl Esrayusuf öncelikle selamun aleykum kardeşim benim abimin eşide yaşadı aynı durumu iki bebek kaybetti ama bunun tedavisi varmis rahmin tekini alıyorlar ankara zübeyde ve zekai tahirde bilgin olsun
Esrayusuf elifatma1234 evet bir ay sonra çektiricem ona göre sonuç olacak benim düşük değil kalbi durmuştu sende gebelik durumu ne oldu peki
elifatma1234 Esrayusuf bende tüplerde tıkalıymıs o yüzden hiç gebelık gerceklesmemişti. Rahim filmi ile acıldı.
Esrayusuf Happynrbn banada aynı tanı konulmuştu bebeğim öldü rahim filmi çekildim çift rahim falan Yok hiç birşey ypk şükür
Esrayusuf Asffghjkl aleyküm selam canım ben rahim filmi çekildim çift rahim falan Yok bende şükür çok zor günler geçirdim stres yaptım yumurtalıklarımda kist oluştu adetim düzensizleşti ama şükür çift rahim Yok