emineeeeeeeee Kızlar adetim 11 gecikti cumartesi günü erken gebelik testinde böyle çıktı kan verdim böyle anlamadım
Smysr emineeeeeeeee ben 2 haftalık gebeyken benim kan değerinde 0.1 çıktı 2 hafta sonra verdim tekrar verdiğimde değerim çok yüksek çıkmıştı belki sizin de öyledir
emineeeeeeeee Aybkcvsgll Erken gebelik testinde çıkmasına çok şaşırdım tabiki kan da çıkması önemli ama bilemedim
Smysr emineeeeeeeee benimki devlette 5. Haftada bos kese olarak göründü, 5+2 de özel hastaneye gittim doktor bebeği gösterdi 1 hafta sonra da kalp atışını duyduk, sizin son adet tarihi ne zamandı
Smysr emineeeeeeeee ama sizin 11 gün gecikmeniz var kanda gözükmesi lazımdı normalde, başka bir markadan da deneyin testi belki de test yanlıştır
ezgickm emineeeeeeeee ah canım aynı test bana 10 defa herhalde pozitif verdi ama adet oldum hatta eczanelere her girdiğimde söylüyorum bu test çok yalancı sonuç çıkarıyor diye kan sonucuna göre maalesef yok 🥺
emineeeeeeeee Smysr artımed yaptım 2 kere ilk yaptığım cuma gunu hayalet vardı cumartesi günü de silik çıktı bugün kanda bişey çıkmadı âdet olucak gibi de değilim vücut olarak