Ozgezfroglu Gebelikte bu hemoroid beni mahvetti bebek agrilastikca şiştikce sisiyo ve ağrı yapiyo dogumuma az kaldı ama bu durum beni perişan etti
Enfal_06 Ozgezfroglu benim gebelikte hep öyleydi doktorum krem vermişti iyi gelmişti doğumdan sonra devam ediyor ne yaziki geçmiyor
Esilaaya Ozgezfroglu hamilelikten önce de vardı vazelinle çözüyorum çok iyi geliyor yine de doktorunla da görüş
Ozgezfroglu Enfal_06 doğumdan sonra genelde geçtiğini söyleyen de var, bebek büyüdükçe makata da baski olduğu için damarlar sisiyo
C-a_nana 37/5 im bende de vardı ilaç verdi ama kullanmadım şuan bir problemim yok 30.haftada olmuştum 34 de geçti
Enfal_06 Ozgezfroglu sezeryan doğum yaptım normal doğumda daha kötü oluyormuş yani burda okuduğuma göre öyleymiş hala geçmedi normal doğum yapsaydim daha kötü olurmuş doktor öyle dedi genel cerrahiye gidebilirsiniz sizde
Ozgezfroglu AnayimBenAna_ bende krem kullaniyorum ama doktorun önerdiği bisey degil bazen rahatlatiyo ama hafta olarak ilerledikçe aziyo ne yazık ki kötüye gidiyo
Ozgezfroglu Enfal_06 bana da cati muayenesi yaptı daha 1 hafta olmadı yapalı catimin dar olduğunu ve hemoroidlerim normal doğumda daha da kötü olacağını soyledi
Ozgezfroglu AnayimBenAna_ ilgili bölüme yonlendiriyo onun bölümü olmadığı için pekte ilgilenmedi acikcasi normal doğum olursa daha kotu olacağını söyledi cati muayenesinde gördü cunku
Ozgezfroglu Esilaaya Esilaaya benimde vardı gebelik öncesi ama bu boyutta değildi rahatsız etmiyodu,vazelinde sürdüm neler surmedim ki faydası olmuyo