Defnemome Benim gibi ilk çocuğu kız olup ikinciyi çok merak eden var mı meraktsn erken doğum yapcam sizde durumlar ne 😂12+1🌸
Kumsal28 Defnemome benimde ilki kız şuan 11+4 bende çok merak ediyorum cinsiyetini sağlıklı olsunlarda cinsiyet çok önemli değil ama insan her iki meyveyi de tatmak istiyor
Suffe Defnemome 😅😂al benden de o kadar birde ben yurt dışındayım geç söylüyorlar 14 haftalık oldukkkk
Annesininbitanesi Bizimde aynı bir kızım var yine kız hissediyorum ama bakalım yarın kontrolüm var belki söyler 14+2 olduk bizde
Annesininbitanesi Defnemome aynı bizim durum bence ilki kız olduğu için erkek olarak düşünüyorlar kızımda hissetmiştim kız olacağını bakalım bu sefer yanılacak mıyım
esmersena_35 Benimde ilki kızdı beklerken çok heyecanlıydı 12 de öğrendik cinsiyet kızmış şimdi 18 haftalığız şükür 2 kız annesi olacağım 💓
Defnemome Kumsal28 evet ya bir kız bir erkek güzel oluyor bakalım nasipte ne var hamilelik nasıl gidiyor peki belirtiler nasıl
Kumsal28 Defnemome çok şükür iyi şimdilik mide bulantim çok olduğu için prilam kullanıyorum bide progestan sizin nasıl gidiyor ?
Suffe Defnemome bilemiyorum ki yanılma payı olmasın diye muhtemelen 🙁belirtiler çok karışık bi gün sanki hiç hamile değilim gibi bir gün ölüyorum bulantıdan 😣özellikle sabah sarı acı su beni mahvediyor
Defnemome Kumsal28 mide bulantısı kusma iştahsızlık halsizlik baş dönmesi Herşey gözümde karardı bende o ilaçtan kullanıyorum ikinci paketim o olmasa asla mide bulantısı durmuyor
Kumsal28 Defnemome benimde öyle iki kutu bitirdim bı kutu da progestan bitirdim şuan ikinci progestana başladım prilam da 3. Kutum bakalım nereye kadar devam edecek bu bulantı
Prensess33 Defnemome amin canım inşallah ☺️ kizlarimda çok bulantı kusma oldu bunda hoc bir belirti yok hamile değilmişim gibi farklı cinsiyet olur mu diye düşünüyorum 🤭🥹