Tictack Merhaba acaba doguma giderken ne giyiliyor, normal doguma mesela odada sancı va cekiliyor ya o esnada ne giymek gerek
eylulus Tictack hastane kiyafeti veriliyor sanci cekilirken bana oyle yapmislardi doguma da o an sancim geldigimde tayt tshirt vardi hastaneye oyle gittim hizlica normal dogum oldu
Tlyysf Tictack giderken gömlek giymiştim rahat oldu ebede iyiki gömlek giymişsin rahat olur giyilmesi demişti likralı pantolon giymiştim kotla düğmeyle uğraşamadım suyum gelmişti sancı odasında onlar veriyor ameliyat önlüğü gibi bişey altı açık öyle tek onu takıyorsun
Gizm06 Tictack ters giden bir şey olur da acilen ameliyathaneye almak gerekir ihtimaline karşı herkese ameliyathane önlüğü giydiriyorlar
Girlmama Tictack mavi kadife eşofman takımım var onu giymeyi düşünüyorum açılmanı beklerken kendi elbisenizi de giyebilirsiniz daha sonradan hastane kendi kıyafetini veriyor zaten
Semyil Tictack hastaneye giderken istediğini giyebilirsin canım odaya alındığında yatış işlemlerin olduğunda sana önlük veriyorlar iç çamaşırına kadar çıkrtıp önlükle kalıyorsun