Diki babyiscoming_ yaa cok tesekkur ederim bende bir bakiyorum kiz, bir bakiyorum erkek. Nasil dayancam bilmiyorum haftalarca 🥲🩷
babyiscoming_ Diki benim bazı teorilerim var ona dayanarak söyledim ve benim oğlumun görüntüsüne çok benziyor 😄 bebek tam yatar pozisyonda ve alnı düzse erkek 🩵
Esma5566 Diki Defnemome Dilaraklnc3 Aslaninannesi_ Tazeanne123456 Mavili1480 melissannesi Banada bakarmisiniz lütfen ❤️❤️❤️
39949559 babyiscoming_ bizede tahminde bulunur musunuz acaba 13 haftalık https://share.icloud.com/photos/056500-mK345elE8eW5Zmyixw
gecegunduz Diki bende yurt dışındayım 🫠🙂↔️bizim de 19. Haftada randevumuz var İnşallah o zaman öğreneceğiz , alttaki ultrason resminde kız gibime geldi
Diki gecegunduz ay bana da her ultrasonda farkli geliyor, yurtdisinda niye bu kadar takintililar bu konuda bilmiyorum gercekten, Allah gonlunuzdekini tatmayi nasip etsin bu arada🌸☺️
Diki Hasret3449 bir kizim var bir kizim daha olsa cok mutlu olurum, oğlum olsa da cok mutlu olurum ikisi de cok guzel ama sunu fark ettim birisi erkek yazinca ‘ayy ay’ oluyorum 😂