Habibee Essenn bisey olmaz canim doktoruna guven ben 2 bucuk ayima kadar doktorum alttan muane etti hic bi sorun olmadı suan 4 ayima girdim artık karından bakıcak
Essenn Habibee teşekkür ederim canım tabi ki doktorlar daha iyi bilir bende sorun olacağını düşünmüyorum işte çevrenin etkisi ister istemez mide bulandırıyor 😊
Ceydadeniz1 Hulyabyndr canım vajinal muayeneyi çevremdeki kimse önermedi düşüşe yol açabilirmiş diye duymuştum. Ben o yüzden kese gözükene kadar bekledim vajinal baktırmadım. 6haftalıkken de bebeği de gördük keseyi de . Ama idrarına sıkışık gitmen gerekiyor .
Hzlnr15 Salihafurkan geç döllenme gibi bir şey yoksa kesen karından çok net görünür zaten. Muayeneye girmeden önce idrarını yapıp girersen daha net görünür canım
Hzlnr15 Essenn tabi ki öyle. Doktorun 2 hafta sonra dediyse 3. Haftayı beklemene gerek yok. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
ikibebeliana Benim de tedaviyle oldu vajinalden bakınca bişey olmuyor insanları korkutmayalım lütfen benim her hafta yumurta büyüdü mü diye baktı adetten bi gün önce tekrar ilaç yazdırmak için gittim muhtemelen 2 3 haftalıkmışım doktor adet olacak mısın bakalım dedi ortada ne kese vardı ne bişey yani 🤔 adet geçince 5 gün sonra gittim ufacık kese göründü öbür hafta gittim yine vajinalden bakıp bebeği göremedi yolksaç denilen tektaş yizük şekli vardı 5 gün sonra gittim yine vajinalden kalp atışını gördüm 1 ayda defalarca muayene oldum yani korkmayın bişey olmuyor
Hulyabyndr silacetin88 aynen canım üçüncü hafta gidicem gitmeden de kan değerlerime baktırırım ilk 2 değerim düşüktü transferden 10 gün sonra ki değerim 26.21 2 gün sonra ki değerim 40.29 tekrar 2 gün sonra ölçtürdüm 102 çıktı