Bugün nst vardı kontrolüm vardı Allah’a şükür sorun cıkmadı, sadece doktor ultrasonda bakmadan önce bebek ınsallah yüzünü gösterir dedıgmde yüzünü bosver onemlı olan sağlıklı kilo alması. Senın bebek de uzun mınyon olur çok kılo alacağını sanmıyorum bundan sonra dedı, sonra bebege baktı ölctu 32+4 günlüğüm tam neresını ölctu goremedım bır yerlerı 33 cıktı bır yerlerı 31 falan o aralıktan çıktı kılosu 2 kılo dedı. Boyu kg ıyı sorun yok sana bısey söylemeye korkuyorum çok panıksin dedi, 32 den sonra her hafta gelıceksın nst ve ultrason olucak bu sana özel degıl korkma 32 den sonra herkes haftada 1 gelıyor dedı. Bi risk görmüyorum hersey yolunda allahın takdırı gerısı dedı serklaj falan olmuştum ondan dolayı konuştuk bunu. Ben mı anormalım takıntılıyım bılemedım ultrason Kağıdı alamadım doktora sordum o da bozuk dedı ben hemen acaba bıseu gördü de vermiyor mu benden saklıyor mu dıye dusunemeye başladım. Adam babamın oğlu da degıl neden saklasın kı eşime soyledım esımde bastı düğmeye ultrason Kağıdı cıkmadı paranoyaklık yapma dedı. Doktorum çok kızıyor herseyın önüne gectık erken dogum rıskının ama senın önüne gecemıyoruz bu gıdıslle stresten dogurucaksın dedı. Bı bebegımı kaybettım çok korkuyorum herseyden artık ıyıce delıye bagladım bebegımın eşyalarını yıkıcam elım gıtmıyor 5 hafta kaldı doğuma artık yapmam lazım hazırlıklarımı bu arada kontrollerım zaten 3 haftada birdi serkaljlıym dıye