Ruhummavi Arkadaşlar ara ara geliyordu bu yanma ama hiç bu kadar kötüleşmemişti. Şuan ölüyorum sanki mideme çiğ hamur indirmiş gibiyim 😢 Denemediğim kalmadı. Tahin, maden suyu falan. Başka önerisi olan var mı?
BendeDeYok Ruhummavi bir çay kaşığı karbonat yarım çay bardağı su karıştır iç. Ben o şekilde geçiriyorum.
b-bg Ruhummavi doktorum bana rabelis hap yazdı 2 günde sabah uyanınca aç karnına iç dedi ben bazen unutuyorum 3 gün bile koruyo midemi yanmalarım sona erdi yoksa çok kötüydüm mide asidim boğazımı tahriş bile ediyordu
Ruhummavi BendeDeYok ya normalde sodyum bi karbonat hayat kurtarır son ay denesem mi sorun olur mu acaba diye kafam karıştı
hilalasc Doktorunuz rennie yazsın onu kullanın. Bende her şeyi denedim hiçbir şey fayda etmiyor maalesef şurup biraz rahatlattı
Ruhummavi hilalasc Bu aya kadar vitaminler ve tiroid ilacı hariç hiç ilaç almadım bünyeme normalde de ölsem mide yanması için ilaca başvurmadım. Twşekkür ederim daha dayanamazsam doktoruma yazarım 😢
fairytale_ Ruhummavi farketmez bence canım ben o an hangisi varsa onu içiyorum veya bazılarında salatada iyi geliyormus
Ceydus Doktorum bana gaviscon şurup yazdı o iyi geliyor , yemekten sonra uzanmak yatmaya yakın yemek yemek daha çok tetikliyormuş bu arada.
Ruhummavi Ceydus aslında beni yemekten sonra hemen hareket ettiğim için azdı. Süreç kişiye özel oluyor çoğu zaman. Sadece soluma yatabiliyorum sağa yatarsam mide yanması değil mübarek orman yangını 🙈
Patatess Şu anlık mide yanmalarımı manda yoğurdu geçiriyor. 😅 Ulaşımınız varsa denemenizi tavsiye ederim. File marketlerde de oluyor. 🙌