melissannesi Kızlar gebelikte folik asiti hangi aya kadar kullandınız12+1 im dr kontrolüm 2 hafta sonra Sizce dewam edeyim mi sanki ilk üç ay diye bilşyorum dr a sormayıda unutmuşum Sonuçta herşeyin fazlası zarar
Aysunnn3 melissannesi 12. Haftaya kadar kullanılıyor sonrasında kesiyor doktorlar istersen kontrolü de bekleyebilirsin yada kendinde kesebilirsin ilk gebeliğimde günü gününe kullandım ikincide tek tük kullandim kendiliğinden bırakmanın da bi sakıncası yok yani
Ayse0575 melissannesi gebelik boyunca kullanacağım. Folik asitin fazlasını vücut idrarla zaten atıyor zararlı bir şey değil. Alacağınız vitaminlerde de folik asit olacaktır zaten
Balaanesi melissannesi benim doktorum 14. Haftaya kadar önerdi o yüzden bende 12 ti geçtim hala kullanıyorum. Elinizde kalan varsa kullanabilirsiniz bence sizde bittiyse almayadabilirsiz
melissannesi Hasret72 benim bir sonraki kontrolüm 14. haftaya denk geliyor da o zaman şu an bırakayım henüz başka vitaminde kullanmıyorum artık doktor verirse onlardan devam ederim☺️
melissannesi Hasret72 folik asit fazlası çok öngörülen bir şey değil ya , şimdi kaldım öyle arada ulaşabilirsem bugün Doktorumu bir arayıp soracağım Buraya da yazarım hem bilgilenmiş oluruz
melissannesi Aysunnn3 Ben de son adet tarihinde başlamıştım zaten bebek planladığım için yani bir ay oradan iki ayda sonrasında tam üç ay oluyor o yüzden tereddütte kaldım Yakın çevrende hamile olup hiç kullanmayanları bile biliyorum gerek duymuyorlar🤭😝
minikbebegim06 İlk 14 hafta normal folik asit kullandım ocean marka sonrasında ocean mummy olan multivitamine geçtim tabii doktorumun önerisiyle doktor kontrolüne gidene kadar icmenizde bir sakınca olmaz folik asitin bir zararı yok
Nessee34 İlk 3 ay onerılıyor genelde benım doktor kontrolüm 13+5 denk geldıgı ıcın o zaman kesmıstı doktor
melissannesi Nessee34 bwn son adet tarihimde başlamıştım zaten yani öncesinde bi ay sonrasında iki ay toplam üç ay içmiş oluyprum o yüzden tereddütde kalmıştım Doktorumla konuştum elimdeki paketi bitirebilirsin dedi yani 14 haftaya kadar kullanmış olacagım dewam edersem
melissannesi Ayse0575 vitaminlerin içinde olan onu çok sorun değil ama folik asidin dokuz ay kullanılması emin misin canım doktorla konuştun mu? Doğrudan folik asit mi kullanacaksın hap olarak