Tesen Kızlar selam, bugün 28 haftalık olduk. Eşim hastane çantanı hazırla diyor ben erken diyorum. 32-34 haftalıkken hazırlayayım diyorum. Gebeliğim normal seyrinde gidiyor, bir problem yok çok şükür. Sizce de çanta için erken değil mi?
1prens_1prensesannesi_ Tesen ben ilk hamileliğin verdiği heyecanla 32 haftam da her şeyi yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlamıştım 40.haftam da doğuma gittim baya erken olmuş sanırım ama bu hamileliğim de de öyle yaparım kafan rahat oluyor ağırlaşıyorsun son dönem kafanı işgal etmiyor canım
Tesen 1prens_1prensesannesi_ ben de ilk doğumumda 35. Haftada hazırlamıştım. 2. Doğum daha kolay olur, kız bebek daha erken gelir diye bir söylenti olduğu için eşim yıka,ütüle,hazırla dursun diyor :)
aaydingulsahhh Tesen değil acil durumdan ötürü 28 inde bile doğum yapmak zorunda kalanlar olabiliyor. Çanta kenarda hazır dursun neyi bekliyorsun ki ne olur ne olmaz .
Alpmom__ Tesen 28’de kıyafetlerini yıkamaya başladım . 32. Haftada hazırlamaya başlayacağım eksikleriyle falan 33’de tamamlanır gibi
1Demett 30.haftada hazirladim yikadim falan filan yani onden hazirlamanin bi zarari yok ki yap hazir dursun bence
Sdefbyrakc Tesen ilk hamileliğimde 28 haftalıkken hazırlamıştım hem bebeğimin hemde kendi çantamı şuan da 17 haftalık hamileyim muhtemelen bunda da aynı zaman da hazırlarım çünkü ileri ki haftalar çok ağırlaşıyor insan bazen kolunu kaldırmaya hali olmuyor ya da Allah korusun erken doğum olabiliyor her şeye hazırlıklı olmak lazım en geç 30-32 de hazır olmalı bence
Tesen Sdefbyrakc Aşırı mide yanmam var 3 gündür. Biraz hafiflesin başlarım hazırlamaya gaza geldim ☺️
Sekerkutusu Tesen doğum planlı bile olsa erken doğum ihtimalini de düşünüp erken hazırlamakta fayda var. 34 haftaya kadar hazırlığınız bitsin. İçin rahat etsin hem. Ben eksiklerden dolayı 36 da anca yerleştirdim valize ama tamamlamış olsaydım 34 e kadar hallederdim.
xJade Tesen 35 hafta oldu ne çantası hazır ne de kıyafetleri yıkandı. 🤦🏻♂️ Siz yazınca şuan banada dert oldu. Annemi bekliyorum bende gelince birlikte yapcaz. İnşallah gelene kadar doğurmam. 😀
Sdefbyrakc Tesen Geçmiş olsun ay çok zor o mide yanması ilk hamileliğimde doğurana kadar mide yanmam oldu ilaç kullandım o iyi geliyordu kullanmıyorsanız doktorunuza sorup alın
Girlmama Tesen bence 30 da başlanmalı yıkama ütüleme yerleştirme o haftalarda bebişin dolabını da hazırlamak daha iyi olur bence