babycom456 Kızlar 13+6 haftalık hamileyim yatmadan önce cok acıkıyorum mesela 10 gibi muz yedim bastırsın diye 11de cok aç oluyorum ama yiyincede midem yanıyo uyumadan once , o şekilde aç uyusam sorun olur mu merak ediyorum lütfen cevaplar mısınız
1Anneadayiiii babycom456 aç uyuyabiliyorsan uyu canım sorun olmaz bence ama bende 13+2 yim aç uyuyamıyorum midem kıyılıyo sanki az da olsa bişeyler yiyorum peynir ekmek gibi 😂
Bett2206 babycom456 normalde aç uyurum ama hamileliğimden beri aç uyuyamıyorum hele bir de su içerdem bütün gece karnımdan guruldamalar geliyo ve su çok rahatsız ediyor ciddi anlamda 🥲ama sizi rahatsız etmiyorsa uyuyabilirsiniz bence
danla2711 babycom456 ben 12+6 haftamdayım aynı şekilde benimde karnım acıkıyor ama ben acıkmayayım diye meyve yiyorum bol bol yanında süt içerim bide halâ geçmezse iki üç ceviz atarım ağzıma😂 o beni tutuyor 😂 ben zaten 10 olunca uyuyorum
Defnezumramom babycom456 psikolojik o haftalarda canım 5 gram bile zor olan bi bebek değil aslında seni acıktıran bu haftalarda yüklenirsen gerçekten acıkacağın haftalarda napacaksın ki
Bett2206 babycom456 kesinlikle öyle yemek istemiyo canım ama yiyorum halsizlik olmasın diye bu sefer her öğünden sonra mide yanmam oluyo en başından beri çok sıkıntılı bi durum ağlayasım geliyo bazen😂
danla2711 babycom456 evett hem çokta sağlıklı ben mesela sütü sıcak sevmiyorum küçük paketler halinde aldım soğuk tüketiyorum😂🥹 zaten içim yanıyor dışım üşüyor bende anlamadım sendede oluyor mu
Elifimsib babycom456 bende bugün 13. Haftaya girdim son bir haftadır gece 2-3 gibi aşırı aç şekilde uyanıyorum açlıktan aşırı şekilde bulantım oluyor o sırada biraz bastırana kadar kusacak gibi hissediyorum yediğim pek çok şey bulantı ve yanma yaptığı için hızlıca galeta veya küçük bir iki parça ekmek yiyorum yatıştırıyor anca öyle uyuyorum. Yatmadan yeyim gece acıkmam belki diye yatmadan önce yoğurt muz falan yeyip yatmayı denedim bu sefer de yatarken yanma oldu ve sabah doğru aşırı aç şekilde uyandım yine 🤦♀️ gündüzleri böyle ani açlık gelmiyor sık sık da yemiyorum gayet rahat idare ediyorum açlık olmuyor ama geceleri anlam veremediğim bi açlık ve susuzluk sorunu var 🤷♀️ şimdiye kadar hiç kilo almadım ama böyle giderse bu durum aldıracak gibi