iireemmsy Yanlış görmüyorum sanırım ilk kez silik çizgi gördüm sizce?🙏🏻 Yeni bir test daha yapacağım bugün mü yapsam yoksa yarın mı?
Busetacir iireemmsy bence direkt kan ver canım sağlık ocağında veya özele verebilirsen hemen sonuç alırsın😊
iireemmsy hilalasc Çok teşekkür ederim 🥹 sağlık ocağında kan veriliyor mu direkt hastanede mi veriyim tecrübesizim ilk hamileliğim 💖
iireemmsy october dimi🥹 Rabbim isteyen herkese nasip etsin biz evlendiğinizden beri istiyorduk 6 aydır bekliyorduk🤲🏻🥹
Mavili1480 iireemmsy Sağlık ocağında ertesi gün çıkmıştı e nabıza düşmesi baya zaman aldı doktora girdim değerin çok düşük diye beni ağlattı en iyisi hastanede ver 1 2 saate çıkıyor ☺
hilalasc iireemmsy sağlık ocağına gidin orda verin iki üç güne çıkar diyorlar ama e nabızda gün içinde veya ertesi gün çıkıyor hemen gördüğünüz gibi tekrar sağlık ocağına gidip sonucu alabilirsiniz 🌸🌸❤️
iireemmsy hilalasc merhabalar yazamadım hamileyim bugün dr kontrolüne gittim 4+3 yetmişim🤰🏻🥹 Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 💖💖🙏🏻