Cansuata Kizlar sn haftalarimdayim ve dun sabah daha cok tuvalete girip cikmaya basladim bu gece boyu surdu gram uyku uyumamisim daha sizdede oluyormu normalmi
Handeckt Cansuata ahh ben deli oluyorum artık yarın doğuma giricem son haftalar akraba olduk tuvaletle iyice
Nursen21 Cansuata kaçıncı haftadasın tatlım ? Ben gecede 2 defa gidiyorum birde sabah namazında kalkıyorum o kadar 33+6 günlük
Tugba07 Cansuata ben ikinaydir o sekildeyim. Wc ye gidip cikmaktan geceleri uyuyamiyorum Simdi birde basur derdim cikti. Cok fenayim. 😪
Cansuata Cigdemilkar ya valla kendimden biktim artik ne uyku ne birsey var gunduzde ayni sekilde devam ediyor bu durum cok fazla sivida tuketmiyorm neden ole oluyor anlamiyorm
Cigdemilkar Cansuata ben cok su iciyorum gecede 1.5 litre ictigim oluyor her vc ye kalktigimda yanms gibi suya yapisyorm
Cansuata Cigdemilkar bende icim yaniyir su icmeye ama su wc ye girip cikiyorm dige inan suyuda azalttim
Nursen21 Cansuata ooo maşallah Senin Doğumun gelmiş artık tatlım normaldir İnşallah kazasız belasız doğumlarımız olur 🤰🏻😊
Cigdemilkar Cansuata bende oyle gece uykum gelmiyo gelsede uyuyamiyorum gunduzde uyku gozumden akiyo😔
Yeniievli Cansuata Bende son haftamdayımm.bende bütün geceyi tuvalette geçiriyorumm çok baskı var :((
mmmm ben hamilelkten önce de böyleydim aktif mesane var demisti ürolog mahvoldum artk hic bi yolunu da bulamadim