Mrvdm Kızlar benim miğdem aşırı derece de bulanıyo özellikle akşamları ilk oğluma hamileliğimde de aynısını yaşadım biseyler yiyorum ama miğdem bomboş gibi gözlerim kararıyo göğüsler de aşırı hassasiyet var ama hiç reglim yaklaşırken göğüs ağrısı olmamıştır bence çok acıyo falan benim gibi reglisine 2 gün olup çift çizgi gören varmı varsa koyu mu çıkıyor ben bir türlü şu erken gebelik testini beceremiyorum yarın sabah yapıcam bir kaba idrarı mı yapıyorum sonra testin kapağını açıp aşağı doğru tutuyorum biraz bekletiyorum sonra düz zemine koyuyorum doğru yapıyorum dimi sabah test yapıcam dua edin çıksın çok istiyoruz 🤲🏼☺️♥️
adatuna Mrvdm 6 gün varken ben pozitifi görmüştüm prodictor early’lar çok iyi o konuda naaı yaptığını önemli değil 3-4 damla gelimce zaten test oluyo sabaha da gerek yok bence şimdi bile yapsanız çıkar
seymaozcannn Mrvdm evet görebilirsiniz erken gebelik testini kolay yapmanın yöntemi kaset testte alıp onun içinde ki pompayla testin o kısmına 5-6 defa damlatırsanız oluyor ama kaba koyunca olmuyor yanlış çıkıyor
Akidesekeri11 Şimdi yapsa bile çıkar evet ama sabah yaparsa en azından ilk idrarla yapmadım diye mi negatif düşüncesi olmaz bence 🥲
Yaprakunallar seymaozcannn aa öylemi ben hep kaba koyup baktım adete 4 gün kala negatifti bir gün sonrada yaptım ilk idrar değildi fazla bekletmişim kabın içinde 28 sn kadar şimdide tegl gecikmemin ikinci günündeyim , 10 gündür kasık baskım üç günde adet sancısı çektim bugün dindi sancılar göğüslerim çok acıyo dokunamıyorum çok hassas
KbraGkhan Ben adet dönemime 5 gün kala yaptım pozitif çıktı ama ikinci çizgi biraz soluk , 3 farklı test yaptım ve hepsi çift. Midemin azıma gelmesi ve göğüs hassasiyeti birde çok uyku hali ile yaptım. İlk oğlumda da 5 gün kala öğrenmiştim 😊
esraEb KbraGkhan benim de aynı problemler var. 4 gün var reglim. 1 haftadır baş dönmesi mide bulantısı uyku hali ilk bebeğimde olduğu gibi. Dün akşam acilde kan verdim 1.20 çıktı. Doktor yerinde yoktu sonucu gösteremedim yarın aile hekimine sorcam. Gebelik olsa değer daha yüksek olurdu değil mi.
Abcdfghe Ben 2 gün kala normal kaset testle öğrendim. Aynı sekilde sabah ilk idrarla yaptım baya belirgin iki çizgi çıktı
Abcdfghe GirlandBoy_Mom yok daha gitmedim pazartesi gitmem gerekiyor normalde ben haftaya cuma gidicem 8 haftalık olmuş olacak
Didem11- Kizlar selam reglime 2 gun kala dun sabah yaptım negatifti aşırı midem bulaniyor suan bile beni maffettti testin yanilma.payi var midir. Gebelik durumunda erken gebelik testi negatif gösterdi.
Mrvdm Didem11- canım üzmek istemem ama benimde geçtiğimiz ay 2 gün kala da yaptım regli günü de erken test yaptım ama regli oldum hatta ikinci çizgiyide gördüm yani ama psikolojikmiş ilk çocuğum da 1 sene uğraştık sonra tam o ay ya bırak Allah aşkına olmuyo işte dedim hatta otobüsle uzun yolculuk yaptım bisey yok diye megersem hamileymişim bende artık bıraktım bakalım bu ay neler olacak inşallah yeni yılda evlat isteyen herkesin kucağını rabbim boş bırakmaz 🤲🏼
Yaprakunallar Cimcime30 kızlar test yapmaktan eşim yasakladı🤣 sabah kartlarımıda aldı psikolojin bozuldu diye strestende olmayabilir gece gündüz o siteye bakıyosun dedi🤣
Didem11- Ben regli oldum test dogru sonucu vermis aslinda gercekten. İki gun kala erken test yapmistim negatifti. Allah isteyene çocuk versin insalllah 🤗😇
Mrvdm Flowermom0 ben maalesef regli oldum bu ay umutluyum inşallah yeni yılda bir evlat sahibi daha olurum size de hayırlı doğumlar dilerim
Flowermom0 Mrvdm teşekkür ederim ama üzülme bn 10 yıl hamile kalamadm. Negatif görmek nasıl bir duygu iyi bilirim. Sabır ve tevekkül önemli. Rabbim gönlüne göre versin inşallah