Duruli55 Kızlar ekşi yada tatlı aşerme için kullanılan deyimler sizce doğrumu ben bu gebeliğimde tatlı ve lahana turşusu aşerdim 😀
Yasko-y Duruli55 ilk başlarda sürekli ekşi istedi canım turşu, zeytin ne varsa yemiştim 20 lerden sonra da hep tatlı istedi hala tatlı istiyorum 34 bitmek üzere ve oğlum olacak 😅
Elfelf475 Duruli55 ikinci kez erkek annesi olacağım ve ikisinde de tatlıdan hiç ama hiç hoşlanmıyorum 😅 halbuki normalde tatlıya çok düşkün biriyimdir ama bu iki hamilelikte de ekşi sever oldum
sweetmom_ Duruli55 hiç doğru değil başından beri turşu yiyordum oda kesmiyordu limonu tuzlayıp yiyordum sonuç erkek bebiş 😀😀
Gamzecabuk Duruli55 ilk zamanlar aşırı eksi şeyler yedim kızılcık aserdim hatta 😀 sonra birden tatlı yeme isteği geldi kızım olacak 😀
Sibel2020 Yasko-y bende de aynı senin gibi olmuştu. İlk 4 ay hep eksi yedim hatta tatlılardan tiksiniyodum. Sonra birdenbire tatlı yemeye başladım. Bence başta mide bulantilarindan dolayı canımız eksi istiyo
defnevedoruk Elfelf475 bu ekşi tatlı olayına hiç inanmıyorum 😂 bende kızımda çılgınlar gibi tatlı yedim hemde ne yemek yani artık eşim bile yeme diyordu dndkdkdkd simdi 2.ye hamileyim 7+3 herşeyden ama herşeyden tiksiniyorum ne tatlı ne ekşi😂
Gcam08 Elfelf475 bende ikinci erkek annesiyim ilk başlarda lahana turşusu ekşi ekşi ölerek yedim şimdi söylerken bile canım istedi
busra_basturk Duruli55 normal de tatlı yemesem de aklıma gelmez ama hamile olduğumdan bu yana sürekli tatlı olsa da yesem diye düşünüyorum özellikle de bol çikolatalı şeyler o kadar tatlı yememe rağmen gebelik şekerim de çıkmadı Allah’a şükür ama yinede bu aralar azalttım sona yaklaştık nede olsa bu arada erkek benim de
Gamzecabuk Duruli55 hayırlısı olsun ❤️ sağlıcakla kucağınıza alın inşallah benim 1 aydan az kaldı doğuma
Aysun-52 İlk başlarda tatlı yemeden duramıyordum sonradan da aşırı ekşi ve tuzlu şeylere eğilimim arttı tatlı aklıma bile gelmiyor 🙃 oğlum olacak 🫠
Elfelf475 Gcam08 ben de başlarda hiç yemediğim kadar acı biber yemiştim hala acıyı seviyorum ama hamile değilken hayatta acı yiyemem 😅
deryabilir34 Duruli55 sürekli cigkofte canim istiyor, birde muhallebili tatlılar çok istiyor, ha birde ne zaman now tvdeki gelin görümce programını izlesem oradaki yemekleride canim çok istiyor hemen tarifini bulup yapıyorum bordo bereliyim🤣🤣🤣🤣
Duruli55 deryabilir34 öf evet ya bende özellikle kahvaltı taze ekmekle çok yiyorum gluten hastasıyım 🤣🤣 inşallah çok kilo almam ya
Gamzecabuk Duruli55 o kadar hızlı geçiyor ki anlatamam dün mesela ilk defa tekme atarken ayağını hissettim avucumun içinde dünyalar benim oldu ❤️