Burcumeydan Bende 16. haftama girdim ama bırakın yumurtayı olduğu masaya dahi zor oturuyorum hamile olmadan önce de sevmezdim ama arada çok nadir de olsa yerdim şimdi mümkün değil.. açıkçası zorlamıyorum da kendimi yoksa sonu kusmak oluyor. Sadece yumurta olsa iyi et tavuk dahi yiyemiyorum ben hayatımı zeytinle geçiriyorum desem yeridir😃
Gullupullu Burcumeydan 20. Haftadayım yumurtadan nefret ederdim hala da öyle ayda 1 tavuk yersem iyidir kırmızı et yemiyorum bebiş haftasından önde gidiyor çok şükür kendimi yemek için zorlamıyorum kusup strese giriyorum yemek gerek diye şartlandırdığımda akışına bırakmak gerek bence.ilk 3 ay folik asitlerinden hiç kullanamadım midemi bulandırdı mesela
newmommmyy2 aleynaozalpp14 zaten tamamen doğal yetişmiş katkısız bir tavuk bulupta onun yumurtasını yemiyorsanız yumurta diye satılan şeyleri yemenin bir mantığı yok bende 6.haftamda tiksindim 17.haftadayım daha ağzıma bir kere bile sürmedim eti bile son 2haftadır falan yiyorum yani bu dönemde bazı şeyler olmuyor olmayanı zorlamaya gerek yok bence 😅
Burcumeydan Gullupullu zorlayınca kendini daha kötü hissediyor insan bende az az menemene yumurta kırarak alıştırmaya çalışıyorum kendimi bir bakıyorum menemenden yumurtaları ayıklamışım😂
Aslanmom1 aleynaozalpp14 Hamileliğim boyunca yiyemedim şuan 35 haftalığım hala yiyemiyorum ve bebeğimde 1.5 hafta önde gidiyor. Onun yerine yoğurt, peynir, kaşar, avakado, ceviz, muz yedim. Yumurtayı görmeye tahammülüm bile yok
ceren-123 aleynaozalpp14 bende yiyemiyordum kokusuna asla tahammülüm yoktu tereyağında peynirli ,haşlarsam da baharat zeytinyağı filan ekliyorum biraz olsun kokusunu hafifletiyor bana zorluyorum kendimi çünkü ben sade süt hiç içemiyorum eşim kızıyor mecbur yumurtayı seçtim bende kendimce 🤷🏼♀️😂
kindacute aleynaozalpp14 protein pankek tarzı tariflere bakmanı öneririm yumurta muz süt kullanılıyor, çok az un ekleniyor, kalorisi düşük hem de lezzetli oluyor
Bebekveben 36 haftalık hamileyim bende başından beri haşlanmış yumurta sayılı yemisimdir oda zorlayarak çünkü kokuyor gibi geliyor. Menemen yumurtalı patates gibj şeyler tükettim
kocafethiyee aleynaozalpp14 merhaba bende hamileliğimin ilk 3 ayı yumurta yiyemedim hatta et tavuk kıyma çay filan hiç birşey yiyemedim gördükçe bile midem bulaniyordu ama 3 ayın sonunda kendiliğinden geçti artık hepsini yiyorum seninde geçer merak etme