Crocus20 Bende alaturca_design de yaptırdım hem trendyolda hem Instagram da var. Ayrıca led ışıklı istediğinde açıp kapatabiliyorsun
Ars2223 4298 ben yaptıralı baya oldu hamileyken yaptırmıştım bebeğim şuan 2 aylık o zaman 1100 falandı galiba
aogoya Cbkszn hasret_watercolor sayfasından yaptırdım 💕 bende çok farklı olduğu için tercih ettim açıkçası
ELiya Dijo teşekkür ederim öncelikle 🌸 Ay ve yıldız olan kısım karton. Ay olanı üç kat olarak yaptım ki sağlam olsun. Daha sonra kuzu (kuzucuk) ipi ile güzelce ay ve yıldızı sardım. Bir yumak ip yeterli geldi. Daha sonra simli monofil ip ile çapraz şekilde üzerinden geçtim. Minik yıldızları yapıştırdim. Pleksi harf kullandım birde 🥰
Pinarkorkmazer Figencll bence en güzeli annenin kendi emeği 😃❤️ ben hayatta yapamam böyle bir yeteneğim de sabrım da yok
Bennuu44 Arzuyn dolap süsü Instagram kokuluduslerim çokkkk tatlı yaptı Mensure hanım çok ilgili ve hızlı gönderim sağladı ayrıda mGnetler gerçekten kokulu. Kapı süsü Instagram muberra_tasarım sonradan gördüm çok beğendim modellerini
busray96 halenurulker merhaba, ben de bu sayfayı merak ediyorum çikolataların tadı ve tazeliği nasıl acaba? memnun kaldınız mı? halenurulker
GamzeeeYigittt Bu da bizim🌺 Kapı süsü, yastığı, hastanede ikram etmek için çikolatası, hediyelik magnet ve kolonyamız teyzeleri nasıl olmuş?
bengonca Ben geçen sene instagramdan ada_tasarimevi ‘ne yaptırdım kızlarımın kapı süsü ve takı yastıklarını. Çok beğeneceksiniz. Mutlaka bakın