Arzuyn Kapı süsü yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdınız Trendyol vs mi Instagram dan mı önereceğiz yer var mı
yeni_anne2 Arzuyn trendyol tercih et canım integram pahalı oluyor en azından trendyoldan seçenek ve her bütçeye varr
Gizasy Arzuyn instagramdan gko dizayn var canım. Gardropsta da hesabı var. En uygun orada şu an. En son kasıma özel 249₺ydi.
ozlem6060 Kaderkks 20 magnet , terlik , taç , kapı süsü takı yastığı 2 bin küsüre denk geldi ama kalitesine bayıldım magneti fazla bile yollamışlardı hediye olarak
crazyymom Gamzecabuk çok anlamlı, emek kokan, harika bir tasarım olmuş ellerinize sağlık ben çok beğendim 🫠🌸
Gamzecabuk crazyymom teşekkür ederim. Emegim olsun istedim yaparken öyle güzel duygular yaşadım ki ❤️
Kaderkks ozlem6060 Buldum sayfayı çok beğendim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah bende o sayfaya yaptıracağım
ELiya Bende kendim yaptım ilk kızıma da yapmıştım onun ki farklıydı bu kızıma da el emeğim olsun istedim 🌸
Balgiller ELiya yaaa bu modeli görmüştüm hatta üzerinde düşündüm bende mi yaptırsam diye ama başka bir modelde karar kıldım hazır gibi olmuş sizinki elinize sağlık çok hoş olmuş